DOLAR 32,2854
EURO 34,8133
ALTIN 2.414,08
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Eski halinden eser yok! Russell Crowe 5 yıl sonra ilk kez sakallarını kesti

Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe, beş yıl sonra ilk kez tıraş oldu. Aktör yeni halini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

21.02.2024
A+
A-

Gladyatör filmleriyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanan Avustralyalı oyuncu Russell Crowe, son yıllarda uzun sakalları ve fiziksel görünümünün değişimiyle güdeme geliyordu.

59 yaşındaki Avustralyalı aktör, rol aldığı filmlerde de sakallarından vazgeçmiyordu.

“2019’DAN BERİ İLK TIRAŞ”

Oyuncu sosyal medya hesabından son halini paylaştı.

5 yıl sonra ilk kez tıraş olan oyuncu, yeni görünümünü gözler önüne serdi. Crowe “2019’dan beri ilk tıraş” bu kareyi paylaştı.

Oyuncunun paylaşımına “Yakışıklı yüzünü saklamamalısın”, “20 yaş daha genç görünüyorsun” ve “Değişim güzeldir” gibi yorumlar yapıldı.

Oyunun yeni film projesi için sakallarını kestirmiş olabileceği belirtildi.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.