DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Eski Chelsea Yıldızı Geremi’nin Şaşırtıcı DNA Testi Sonucu

Eski Chelsea futbol yıldızı Geremi’nin DNA testi sonucu şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkardı. Geremi’nin genetik kökeni ve geçmişi hakkında ilginç detaylar bu içerikte!

25.03.2024
A+
A-

Eski Chelsea Yıldızı Geremi DNA Testi Sonucunda Şaşırtıcı Gerçeği Öğrendi

45 yaşındaki eski Chelsea oyuncusu Geremi, yaptırdığı DNA testi sonucunda büyüttüğü iki çocuğun eşinin eski kocasından olduğunu öğrendi ve bu durum karşısında eşine boşanma davası açtı.

DNA Testi Sonucunda Ortaya Çıkan Şaşırtıcı Gerçek

Geremi, çiftin ikizlerinin eşi Laure’un eski kocası ile yaşadığı kaçamak sonucunda doğduğunu öğrendi. Bu durum Geremi için büyük bir sürpriz oldu.

Kariyerinin Zirvesindeki Başarılar

Kamerunlu orta saha oyuncusu Geremi, 2003-2007 yılları arasında Chelsea forması giyerek 109 maça çıktı ve dört gol kaydetti. Ayrıca Gençlerbirliği’nden transfer olduğu Real Madrid’de 1999-2003 yılları arasında başarılı performans sergiledi. Bu dönemde iki kez La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Geremi, kariyerinde önemli bir dönem geçirdi. Ayrıca Geremi, Newcastle United takımında da forma giymişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.