DOLAR 32,5963
EURO 34,8549
ALTIN 2.496,68
BIST 9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Eşinin mirasını hastaneye bağışladı

23.04.2020
A+
A-

Sabahleyin Gazetesi’nden Mehemt Boncuk’un haberine kadar Gaziantepli iyiliksever Yüksel Keser, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Başvuru Hastanesi bünyesinde yapımı tamamlanan Çocuk Hastanesi’nin Yoğun Bakım Ünitesi için, 2 milyon 250 bin TL bağışta bulundu. Rektör Prof. Dr. Ali Gür ile Şahinbey Araştırma ve Başvuru Formu Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Zengin’in katılımıyla rektörlük makamında düzenlenen törende iyiliksever Yüksel Keser bağışa ilişkin protokolü imzaladı.

‘ADINI YAŞATACAĞIM’

Hayırsever Yüksel Keser, “Eşim Ömer Bey çok fedakar bir kişiydi. Vefatından daha sonra adını yaşatacak bir bağışta bulunmayı düşündüm. Çocuklarımla istişareler yaptım. Okul mu yaptırayım, sağlık için mi bağışta bulunayım diye düşünürken Kovid- 19 salgınının tedavisinde yoğun bakım ünitelerinin ne derece önemli olduğuna tanık oldum. Eşim bana bu mirası bırakarak fedakarlık yaptı. Ben de onun adını yaşatacağım. Bağışta bulunduğum için fazla mutluyum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.