DOLAR 32,2769
EURO 34,6976
ALTIN 2.409,76
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Eşi ve ikiz oğullarını fotoğraflayan İdo Tatlıses: Gerçekler bir sonraki karede

22 Ocak 2024 tarihinde ikiz oğulları  İbrahim Ayel ile Sinan Emir’i kucaklarına alan İdo Tatlıses- Yasemin Şefkatli çifti şimdilerde anne-baba olmanın heyecanını yaşıyor. İdo Tatlıses, ikizleriyle ilgilendiği anları gözler önüne serdi.

01.03.2024
A+
A-

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında görkemli bir düğünle Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girmişti. Mutlu beraberlikleri devam eden çiftten bebek müjdesi gelmişti.

İkiz bebek beklediklerini duyuran Şefkatli ile Tatlıses, 22 Ocak’ta oğullarına kavuşmuştu. İkizlerden birinin adı İbrahim Ayel diğerininki ise Sinan Emir olmuştu.

“GERÇEKLER BİR SONRAKİ FOTOĞRAFTA”

Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten İdo Tatlıses, eşi Yasemin Şefkatli ve bebek arabasındaki ikizlerinin fotoğrafını paylaştı.

Ardından bebeklerle ilgilendiği anları da takipçilerinin beğenisine sundu. Tatlıses, paylaşımına; “Asıl gerçekler bir sonraki fotoğrafta” notunu düştü.

Eşinin paylaşımına kayıtsız kalamayan Yasemin Şefkatli de “Ama yurdum insanı yemez bunları” yorumunu yaptı.

“BABA OLARAK GİRDİĞİN İLK YAŞIN”

Öte yandan İdo Tatlıses, 15 Şubat’ta 32 yaşına girmişti. Yasemin Şefkatli, eşinin yeni yaşını şu sözlerle kutlamıştı:

“Baba olarak girdiğin ilk yaşın, yeni, bence en güzel yaşlarının da başlangıcı olacak. Sen bizim en büyük şansımızsın biliyorum, hani derler ya gölgesi yeter diye işte tam olarak öyle. İyi ki doğdun İdom iyi ki beni buldun, iyi ki bizimsin seni çok seviyorum, nice güzel yaşların olsun sevgilim, çok yaşa, mutlu yaşa bizle yaşa!”

NTV

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.