DOLAR 32,5869
EURO 34,8379
ALTIN 2.507,90
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Erzurum TS Canlı İzle| Erzurumspor Trabzonspor Canlı Skor Maç Kaç Kaç

13.02.2020
A+
A-

Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden Trabzonspor, kupada bugün deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 5-0’ın rövanşında karşılaşacak. Kazım Karabekir Stadyumu’nda saat 17.00’de başlayacak karşılaşmada hakem Erkan Özdamar düdük çalacak. Bordo-mavililerde tedavileri süren Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz, Caleb Ekuban, Yusuf Sarı ve Erce Kardeşler’in dışında cezalı olan Alexander Sörloth bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

KARŞILAŞMAYI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzonspor rotasyon yapacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir’in, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısına rotasyonlu bir kadro ile çıkması bekleniyor. 5-0’ın rövanşında rakibi karşısında fazla forma şansı bulamayan oyuncularının yanı sıra yeni transferleri de oynatması beklenen 40 yaşındaki teknik adamın, zorlu Sivasspor maçı öncesi as oyuncularını dinlendirmesi bekleniyor.

Hedef iki kupayı da Trabzon’a getirmek

Bu sezon Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda zirvede yer alan bordo-mavililer, bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluklarını Trabzon’a getirmeyi hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda 1 maç eksikle ligde 41 puanla 42 puanlı Sivasspor’un ardından ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, 5-0’ın rövanşında da rakibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor engelini aşarak yarı final biletini almayı planlıyor. İki takım arasında oynanacak olan karşılaşmada turu geçen taraf Fenerbahçe ile karşılaşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.