DOLAR 32,2841
EURO 35,0414
ALTIN 2.474,94
BIST 10.508,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Erman Toroğlu’nun ceketi gündem oldu! Fiyatını duyanlar “Yok artık” diyor

Beşiktaş- Galatasaray derbisini yorumlayan Erman Toroğlu, bu kez ceketinin fiyatı ile gündem oldu. 4 bin 904 dolarlık (153 bin lira) ceketi ile izleyici karşısına çıkan Toroğlu’nun ceketi çok konuşuldu. CEKETİN FİYATI GÜNDEM OLDU Dünyaca ünlü bir …

04.03.2024
A+
A-

Beşiktaş- Galatasaray derbisini yorumlayan Erman Toroğlu, bu kez ceketinin fiyatı ile gündem oldu. 4 bin 904 dolarlık (153 bin lira) ceketi ile izleyici karşısına çıkan Toroğlu’nun ceketi çok konuşuldu.

CEKETİN FİYATI GÜNDEM OLDU

Dünyaca ünlü bir markanın gri renkli desenli ceketini giyen Erman Toroğlu’nun 4 bin 904 dolar (153 bin lira) ödemesi çok konuşuldu.

YORUM YAĞDI

Toroğlu’nun ceketiyle ilgili sosyal medyada “O ceketle kendisini birine benzeteceğim ama bir türlü benzetemedim”, “Sanki sahne sanatçısı”, “Birkaç yüz bin lira para onun için”, “Ya bari paraya değseydi çok çirkin” şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte o ceket;

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.