DOLAR 32,1818
EURO 34,9433
ALTIN 2.506,98
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Erkek arkadaşınızın sakalı cildiniz için oldukça zararlı olabilir

04.05.2020
A+
A-

Yüzünüzün partnerinin sakalı ile teması cildinizdeki yağ üretiminin artmasına ve akne ya da lekelere neden olabilir. 

Erkek arkadaşınız sakalını günlük olarak koruyup yıkasa bile çok fazla bakteri barındırabilir. Cildiniz onunla bağlantı ettiğinde, tahriş olabilir ya da leke ve akne oluşumu görülebilir.

İyi deri bakımı kullanmak, herhangi bir kırılmayı önlemenin en iyi yoludur. Bu partnerinizin sakallarıyla etkileşimleriniz için de geçerlidir.

Cildiniz yağlı olma eğilimindeyse ve erkek arkadaşınızın sakalı işleri daha da kötüleştiriyorsa, yağlı cildin yağ ve bakteri içermemesi için en iyi temizleyiciyi bulmaya çalışın.

Partnerinizin sakal bakımı için kullandığı ürünlerdeki koku ya da alkolün cildinizdeki kırılmaları tetiklediğini düşünüyorsanız; ondan koku ya da alkolsüz bir ürüne geçmesini isteyin.

Güçlü bir kıl yapısı varsa; sakal yumuşatıcı ya da doğal nemlendirici kullanmasını da isteyebilirsiniz.

Erkek arkadaşınızın sakalıyla temasa geçtiğinizde ciltteki kırılmayı önlemenin bir öteki olağanüstü yolu; sonra cildinizi nemlendirip yatıştırmaktır. Rahatlatıcı ve yoğun yapıdaki bir nemlendiricinin çözmeyeceği hiçbir problem yok!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.