Erkan Taş, 32. Menteşe Beşpınar Yağlı Güreşleri’nde Başpehlivanlik Ödülünü Kaptırmadı
Erkan Taş, 32. Menteşe Beşpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlık ödülünü kaptırmıyor; zafer ve başarı dolu mücadele.
Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde bu yıl 32.
Menteşe Beşpınar Yağlı Güreşleri düzenlendi. Yerküpe Yaylası’ndaki alanda gerçekleştirilen organizasyonda, 22 başpehlivan dahil toplam 486 güreşçi mücadele etti.
Güreşlerin final karşılaşmasında Ali Gürbüz’e karşı zafere uzanan Erkan Taş, başpehlivan unvanını elde etti. Çeyrek finalden itibaren başarıyla yolu üstün gelen Taş, son Kırkpınar Başpehlivanı unvanına sahip olan rakibini yenerek günü tamamladı.
Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, etkinliğe gösterilen yoğun ilginin kendilerini sevindirdiğini belirtti. Demir, ata sporunun Kavaklıdere’de yaşatılmasına olan katkı için tüm pehlivanlara, emeği geçenlere ve güreşseverlere teşekkür etti.
Kaynaklar: AA / Ali Ballı; Haberler.com