DOLAR 32,4438
EURO 34,7690
ALTIN 2.441,91
BIST 9.942,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Erkan Petekkaya’nın uçakta olay görüntüleri!

29.03.2019
A+
A-


Sözcü Gazetesi’nin haberine göre dizi ve sinema oyuncusu Erkan Petekkaya, geçmiş zamanda verdiği bir röportajda, alkol ve sigaranın acilen yasaklanması gerektiği görüşünü dile getirmiş ve bu açıklamaları bir anda sosyal medya gündemine oturmuştu.

YOLCULARDAN DİKKAT ÇEKEN İDDİA

Verdiği bu röportajın ardından Petekkaya’nın Dalaman’a gitmek için bindiği uçakta alkollü olduğu ve  olay çıkardığı için görevliler tarafından uçaktan indirildiği uçakta bulunan yolcular tarafından gündeme getirildi. Ayrıca bir yolcu Erkan Petekkaya’nın uçakta olay çıkardığı anların videosunu çekerek kayda aldı.

PETEKKAYA’NIN İSYANI KAMERADA

Uçaktaki bir yolcu tarafından çekilen görüntülerde, Erkan Petekkaya’nın uçaktan indirildiği anlar kameralara yansıdı. Petekkaya’nın uçaktan inerken ‘Sevgili arkadaşlar, bu işleri ben yapmadım. Yemin ederim ben yapmadım. Bunlar benim üstüme yürüyor, sosyal medyadan takipçi kazanacaklar diye… Vallahi ben yapmadım.’ demesi dikkat çekti.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.