DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Erkan Özerman’ın cenazesi İzmit’e gönderildi

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Best Model Of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman için, Zincirlikuyu Camii’nde helallik alındı. Erkan Özerman’ın cenazesi helallik alınmasının ardından İzmit’e götürüldü. 86 yaşında hayatını kaybeden Özerman’ın cenazesi İzmit’te kılınacak cenaze namazının ardından Aile Mezarlığı’nda defnedilecek.

15.02.2024
A+
A-

Bir süredir kanserle mücadele eden prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman için Zincirlikuyu Camii’nde helallik alındı.

Törene Erkan Özerman’ın kardeşleri Mehmet Volkan Özerman ile Nurkan Tekelioğlu, eski manken Engin Koç, eski manken Yusuf Azuz, manken Ece Gürsel, 1988 güzeli Sibel Tan Arıkan, şarkıcı Ege, yapımcı İzzet Öz ve sevenleri katıldı.

Helallik alınmasının ardından Erkan Özerman’ın tabutu omuzlara alınarak toprağa verilmek üzere İzmit’e götürüldü. Erkan Özerman’ın cenazesi, İzmit’teki Aile Mezarlığında defnedilecek.

Cenaze törenine katılan Eski manken Engin Koç, “Best Modelde çalıştık. Kendisi kurucu başkandı. Eşi bulunmaz bir insandı. Türkiye’ye çok şeyler kazandırdı. Moda sektöründe sanat camiasında gerek yurtdışına gerkse burada. Çok kalender bir insandı, iyiliksever, işini çok iyi yapan yeniliğe açık bir insandı. Alah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun” dedi.

“ERKAN ABİ HER ZAMAN KALBİMİZDE”

Erkan Özerman’ın 1988 yılında düzenlediği ilk Best Model of Turkey yarışmanda kraliçe Sibel Tan Arıkan ise, ” Erkan abinin ilk yarışmasının kraliçesiyim. Best Model of Turkey. Onun bana verdiği tacı o seneden sonra devamlı bir gururla taşıdım. Her yerde bunun faydasını gördüm. Erkan abi anlatılamayacak kadar dolu dolu bir insandı. Mankenlik yarışmasında jüride bulundum ve gurur duydum. Bu tacı en güzel şekilde gençlerimize aktarmayı taşımayı hedefliyoruz. Erkan abi her zaman kalbimizde tacı da baş tacımız olarak kalacaktır. Huzur içinde uyusun. Büyük bir devir kapandı” diye konuştu.

ERKAN ÖZERMAN KİMDİR?

1938 yılında İstanbul’da doğan Erkan Özerman, Galatasaray Lisesi’nin ardından eğitimi Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulu’nda tamamladı. Ünlü isim, çeşitli gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği, magazin yazarlığı yapmıştır.

Türkiye’de eğlence sektöründe önemli gece kulübü ve diskoteklerin kurucusu oldu. Ayrıca Ankara Radyosu’nda eğlence programları direktörlüğü görevlerinde bulundu.

1976 yılında 1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali Başkanı, 1979 Fransız – Türk Dostluk Derneği Başkanı, 1989 Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı ve 2001 Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanı’dır.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.