DOLAR 32,3845
EURO 35,2418
ALTIN 2.324,32
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Esayan’ı evinde ziyaret etti

10.02.2020
A+
A-

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan’ı evinde ziyaret etti.

Esayan, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu.

Esayan’dan Erdoğan’a teşekkür

Esayan, kendisini evinde ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Esayan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Sayın Cumhurbaşkanımıza teşrifleri için çok teşekkür ediyorum. Onur duyduk.” ifadesini kullandı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Esayan, hastalığıyla alakalı 19 Ekim 2019’daki paylaşımlarında şunları kaydetmişti:

“Çok kıymetli dostlarım hastalığım nedeniyle bir süredir gördüğüm tedavinin sonuna doğru gelmiş bulunmaktayım. Hem sizi üzmemek hem de vaktinizi almamak için daha önce bunu genel bir açıklamayla duyurmaktan kaçınmıştım ama sanırım duyulmuş. Çok başarılı bir tedavi süreci geçirdim. Şu an için her şey yolunda. Bir süre nekahet dönemim olacaktır. İnşallah çok yakın zamanda sıhhatli bir şekilde aranızda olacağım. Dualarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Değerli dostlarım, hamdolsun çok daha iyiyim, hızla iyileşiyorum. Arayan, soran, iyi dileklerini gönderen, dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Varolun, sağolun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.