DOLAR 32,5811
EURO 34,8042
ALTIN 2.505,56
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Erden Timur: ‘Farklı farklı tehditler gönderiliyor, onlardan da korkmuyoruz’

24.10.2022
A+
A-

Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray’ın Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kulüplere yapılan hataların da avantajların da bitmesinin gerektiğini ifade eden Timur, “Bu kadar bariz bir adalet isteğini böyle cevaplandırılıyorsa, bu zaten basın toplantısında söylediğimiz her şeyde doğruluk çıkıyor.

Bir hakem düşünün, operasyon için gönderilmiş. 30 dakika boyunca boğan bir Galatasaray var. 30. dakikada bir kırmızı kart kararı veriyor. 7 tane hakeme sorduk, bir tanesi belli belirsiz dedi, sarı verebilirdi dedi. Geri kalan 6’sı kırmızı kartla alakası yok dedi. Birçok şey var bu konuda. Kırmızı kart için bariz gol şartı olması lazım. Kaleye 50 metre var, bu 50 metrede ne olacak. İki eski Türk hakemimiz faul olup olmadığının bile belli olmadığını söyledi.

30. dakikada böyle bir karar veriyorsun, VAR çağırmıyor. Sonra ofsaytla iptal edilen golümüzde VAR’ın çizdiği çizgileri gördük. İyi niyetli olduğuna inanmamızı istiyorlar. Öteki tarafta boğazını kesip öldürmüşsün, şimdi masumum diyorsun, buna kim inanır. Kırmızı kart pozisyonunda çağırmayan VAR’ın o ofsayttaki çizgileri doğru çektiğine kim inanır. Ali Palabıyık’ın geçmişine bakıyoruz. 2018-2019 sezonu, Fenerbahçe maçı diye örnek göstermiyorum, o maçta aynısı var, sarı kart vermiş orada daha çok müdahale var ceza sahasına yakın birde” dedi.

Ozan Buğra Koşar – Bora Akyol
 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.