DOLAR 32,2662
EURO 35,0671
ALTIN 2.466,25
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Epic Games ve Steam’in ardından Uplay’den de müjde! Epic Games ve Steam’in ardından Uplay, oyuncuları sevindiriyor. Uplay Ubisoft Forward İndirimleri ile…

11.07.2020
A+
A-

Çevrim içi oyun mağazaları son dönemde indirim ve ücretsiz oyun fırsatlarıyla gündeme geliyor. Epic Games ve Steam’in ardından gündeme şimdi de Uplay geldi. Geçtiğimiz günlerde, Watch Dogs 2‘nin Uplay’den pazar günü ücretsiz olarak alınabileceği açıklanmıştı ve bunun yanı sıra bazı popüler oyunlarda da indirimler başladı.

Uplay Ubisoft Forward İndirimleri dün itibarıyla başladı. Bu sayede yüzde 85’e varan indirimler görebiliyoruz. Far Cry 5 fiyatı 269 TL’den, 40,35 TL’ye düşerken; Assassin’s Creed Odyssey fiyatı 269 TL’den, 88,77 TL’ye düştü. The Crew 2 fiyatında da dikkat çekici bir indirim var. Oyunun Gold Edition‘ı 405 TL’den, 101,25 TL’ye düştü.

Ayrıca Far Cry 3 fiyatı da bu indirim kapsamında 10,50 TL’ye indi. Uplay tarafından diğer oyunlar için yapılan indirimleri de buradan görebilirsiniz. İndirimler 13 Temmuz’a kadar sürecek. Aynı zamanda, bu indirimlere ek UBIFORWARD indirim kodu ile, oyunlara sepetinizde yüzde 20 indirim uygulanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.