DOLAR 32,2769
EURO 34,7012
ALTIN 2.412,13
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Epic Games Geliştiricisi, Fornite’ta Ön Düzenleme Özelliğinde Değişiklik Planlandığını Açıkladı

01.11.2020
A+
A-

En popüler ‘battle royale’ oyunları arasında bulunan Fornite‘taki ön düzenleme özelliği, oyunların yapılarını haritaya yerleştirmeden önce düzenlemesini sağlıyor. Oyuncular, çok fazla kullanmadıkları bu özelliğin nasıl kapatılabileceğinin cevabını arıyor.

Hatta bazı oyuncular tarafından Fortnite’tan tamamen kaldırılması istenen bu özellikle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bir geliştirici, geçtiğimiz günlerde bu konu hakkında bir şeyler yapmayı planladıklarını duyurdu.

Ön düzenlemedeki bu değişiklik ne zaman gelecek?

fortnite ön biçimleme, fortnite pre-editing

Reddit’teki FortniteCompetitive subreddit’inde sorulan kaç kişi ön düzenlemeyi kapatmak istiyor sorusuna cevap veren bir Epic Games çalışanı “Kesin bir zaman çizelgemiz yok ancak yapacağız” ifadelerini kullandı. Yani bu özellikte bir değişiklik yaşanacak olsa da şu an için oyuncular tarafından ne zaman kullanılabileceği henüz belli değil.

Ancak Epic Games çalışanı tarafından verilen bu cevap, Fortnite oyuncularını tatmin etmişe benzemiyor. Ayrıca bu özelliğin tamamen mi kapatılacağı yoksa oyunculara kapatabilmesi için bir seçenek mi sunacağı sorularına cevap olmaması da oyuncuların kafasındaki soru işaretlerini gidermiyor.

Fortnite’ın oldukça hızlı tempolu bir oyun olması sebebiyle ön düzenleme özelliğinin oyuncuları bir anda zor durumda bırakabildiği ifade ediliyor. Bu özelliği kapatma özelliği geldiğinde ise tamamen oyuncuların seçimine bırakılacağı tahmin ediliyor. Yani bu özelliği kapatmak isteyen oyuncular kapatarak oynayabilirken bu şekilde oynamak isteyen oyuncular da o şekilde devam edebilecek. Peki, siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce tamamen mi kaldırılmalı yoksa istenin kaldırabileceği bir seçenek mi sunulmalı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.