DOLAR 32,5863
EURO 34,7960
ALTIN 2.509,75
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Engin Hepileri: “Biz iyi bir takımız”

31.07.2019
A+
A-

Akşam Gazetesi’nden Bilgen Bülbül’ün röportajı…

Yaklaşık 3 yıllık aradan sonra ‘Kimse Bilmez’ ile ekranlara döndünüz. Bu projeyi kabul etme sebebiniz ne oldu?

Okuduğum kadarıyla senaryosu çok güçlü bir projeydi. Uzun zamandır üzerine çalışılan ve gerek oyuncu kadrosu gerekse yaratıcı kadro için ince eleyip sık dokunuyordu. Tüm bu gelişmelerin içinde olma fırsatı da buldum. Projeye verilen ihtimamı da gözlemleyerek doğru yerde olduğumu kendime ispatlamış oldum.

ULAŞAMADIĞIM ÇOK ŞEY VAR

Canlandırdığınız Uygar karakteriyle benzer noktalarınız var mı?

Uygar aşkı için gözünü karartmış bir adam. Hayatı boyunca hep istediklerini almış. Sevda’yı kazanamamak onun kimyasını değiştiriyor ve yapılmayacak şeyleri büyük bir kolaylıkla yapıyor ya da yaptırıyor. Kendi bakış açısından haklı diyebiliriz çünkü onun için Sevda’nın aşkından başka hiçbir şey yok dünyada. Bana gelince pek benzediğimizi söyleyemeyeceğim. Benim hayatta alamadığım ya da ulaşamadığım çok şey oldu. Dolayısıyla hayat beni eğitti, ayakları yere basar hale getirdi. 

Oyuncu kadrosunda tiyatro kökenli isimler de var. Siz de yıllarınızı tiyatroya vermiş birisiniz. Bunun avantajları oldu mu?

Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, bu isimler ben 1993 yılında devlet tiyatrosunda çalışmaya başladığımda başrolleri üstlenen üstatlardır. Onları izleyerek mesleğimize yön verdik. Şimdi aynı hikayenin içinde yeniden nefes almak heyecan ve gurur verici. 

Yıllara meydan okuyan bir duruşunuz var. Bunun bir sırrı var mı?

Çok çalışmak. Kendimi bildim bileli çalışıyorum. Ve severek yapıyorum işimi. Bu mesleği yapmak isteyen arkadaşlara söylüyorum, para kazanmak için yapmayın bu işi, siz severek hep daha iyisini yapın, birileri sizi elbet bir gün görecek ve karşılığını verecek. Dolayısıyla yıpranmayacak, hep taze kalacaksınız.

KENDİMLE YARIŞIM HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ

Diziyi izlediğinizde kendinizi eleştirdiğiniz yerler var mı?

Kendimle yarışım hiçbir zaman bitmez. Her yaptığım işte olduğu gibi bu işte de eksiklerim varsa düzeltmek için kontrolleri yaparım.

Asla yapmam deyip de yaptığınız, yani pişmanlıklarınız oldu mu?

Elbette oldu. İnsanız, var elbet hata payı. Ama pişmanlıklarımla çok oyalanmam, gerekli dersleri alır, yoluma devam ederim.

Kısa bir süre önce baba oldunuz. Nasıl bir duygu?

Hayat bizim için yeniden başladı. Beyza ile yaşadığımız büyük aşkımız yepyeni bir kalple daha da büyüdü. Çok şükür…

Evde nasıl birisiniz? Mesela eşinize yardım eder misiniz?

Hayatın her aşamasında olduğu gibi ev işlerinde de elimden geldiğince yardım ederim Beyza’ya. Biz iyi bir takımız. Hele şimdi yepyeni bir adamla daha da güçlendik.

ENGİN HEPİLERİ: ‘İDDİALI OYUNLAR YAPACAGIM’

Kariyerinizle ilgili bundan sonraki planlarınız nelerdir?

Yeni ve daha da iddialı tiyatro oyunları yapacağım. Ülkemizde tiyatro seyircisinin ilgisi gittikçe artıyor. Elbette onlara layık olacak daha güzel projeler üretmek bizim görevimiz. Televizyon ve sinema için de yine kaliteli yapımların içinde olmak için sabredeceğim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.