DOLAR 32,2919
EURO 35,0340
ALTIN 2.477,80
BIST 10.565,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Engin Altan Düzyatan’dan “Kuruluş Osman” çıkışı!

23.06.2020
A+
A-

“Diriliş Ertuğrul” dizisindeki ‘Ertuğrul Gazi’ karakteriyle beş sezon her tarafında gönüllere taht kuran Engin Altan Düzyatan, izleyici kitlesini heyecanlandıracak açıklamalara imza attı. Sosyal medyada sıkça Kuruluş Osman’a katılacağı ileri sürülen Düzyatan, öncelikle fazla net açıklamalarda bulundu.

“BİR KARAR VERİLEMİYOR”

Akşam Gazetesi’nin haberine kadar Engin Altan Düzyatan, konuyla ilgili şöyle konuştu: “Daha önceden planladığımız bir şey değil. O yüzden de derhal her yerde oraya girdiğimde yaşım fiilen çok yaşlı olmak zorunda. Bir aktör olarak bunu ne dek uzun soluklu oynamak isterim, doğrusu bir karar verilemiyor. Bir şey yapamıyoruz. Çok da net konuşmadık hiçbir zaman. O yüzden şu anda o kadar bir tasarrufum yok.”

YEPYENİ SÜRPRİZLER İÇİN O ZAMANA KADAR BEKLİYOR…

“Diriliş Ertuğrul” dizisiyle ülkemizde olduğu kadar dünya çapında da tanınırlık kazanan Engin Altan Düzyatan, yepyeni sürprizlerle izleyicisinin karşısına çıkacağı zamanı beklediğini vurguladı ve Ertuğrul Gazi’nin karakterinin de derinlikli olduğunu vurguladı.

“OYNAMASI FAZLA DA BASKI DEĞİL”

Düzyatan, “Hepimizde olması gereken özellikleri güya kendisinde barındırmış. Gerçekte her konuda adaletli, oynaması çok da kuvvet yok. Birazcık hissetseniz zaten oynayabileceğiniz bir rol. Çünkü iyi bir adam, her yönü ile eşdeğer, adaletli olmaya çalışan birisi. Çok düz bir şahsiyet. Oyuncuyu zorlayacak bir rol değil” sözlerini kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.