DOLAR 32,5876
EURO 34,8072
ALTIN 2.505,62
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Engin Altan Düzyatan burun operasyonu mu geçirdi?

22.01.2020
A+
A-

İngiltere’de Arsenal’de forma giyen Mesut Özil’in sürpriz ziyaretçileri vardı. O isim oyuncu Engin Altan Düzyatan’dı. İki isim bu ziyaret sırasında çekilen fotoğrafları Instagram hesaplarında paylaştı. Özil, ziyaret için Düzyatan’a teşekkür etti.

Düzyatan ise yoksul çocuklar için kurulan BigShoe kampanyasından dolayı Özil’den övgüyle bahsetti ve “Yüreği güzel kardeşim bu yardım organizasyonunu sonuna kadar destekliyorum” dedi.

Mesut Özil, geçtiğimiz yıl eşi Amine Gülşe ile birlikte Diriliş Ertuğrul setini ziyaret etmiş ve Düzyatan ile fotoğraf çektirmişti.

BURNUNDAKİ ŞİŞLİK DİKKAT ÇEKTİ

Paylaşılan fotoğraflarda dikkat çeken detay ise Engin Altan Düzyatan’ın şiş duran burnuydu.

Sosyal medya kullanıcıları sosyal medya haberleri ünlü oyuncudaki fark ettikleri değişim sonrası “Burun operasyonu mu geçirdi?” sorusuna yanıt aradı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.