DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Engin Akyürek’ten ailesine 550 bin liralık jest

21.03.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre Türkiye sınırlarını aşan şöhretine rağmen mütevazı tavırlarıyla gönülleri fetheden Engin Akyürek, ailesi için yaptığı jestle bir kez daha takdir topladı. Bugüne kadar reyting rekorları kıran diziler ve pek çok filmde oynayarak cebini dolduran Akyürek, başarısında büyük pay sahibi olan ailesini de unutmadı. 38 yaşındaki oyuncu, son olarak Bergüzar Korel’le ‘Bir Aşk İki Hayat’ filminde başrolü paylaşmıştı.

4 TEKERLİ SÜRPRİZ

Akyürek, projeden kazandığı ücretin bir kısmıyla ev hanımı annesi ile memur olan babasına Mercedes GLC model lüks bir araç alarak jest yaptı. Lüks jestiyle ailesine vefasını kanıtlayan ünlü oyuncu, hayırlı evlat olduğunu da gösterdi. Ünlü oyuncu, konuşulanlara göre de yaklaşık 550 bin lira değerindeki aracı babasının üzerine yaptı. Engin Akyürek, Güney Amerika’yı kasıp kavuran şöhretine rağmen boş vakitlerini de yurt dışı tatili yerine ailesiyle geçiriyor.

Oyuncu, yaptığı süper lüks jestle ailesine düşkünlüğünü bir kez daha göstererek takdir topladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.