DOLAR 32,2952
EURO 34,6307
ALTIN 2.414,74
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

En İyisi Protranslate Hatay!

13.10.2018
A+
A-

 

Tercümanlık dünyanın en zor işlerinden biri olabilir. Çünkü her kelimenin farklı dillerde anlamları değişiyor. O yüzden tercümeyle ilgili işlerinizde en başarılı adresi seçmemiz çok önemli. Yabancı bir dizi izlerken bile dil bilen alt yazının kaliteli olup olmadığını anlayabiliyor. O yüzden bu konuda hassasiyet çok önemlidir. Bu firmada işini en hassas şekilde yerine getiriyor. Çeviri konusunda oldukça güvenilir yani müşteri memnuniyetine bakılacak olursa olumlu yorumlar da firmanın başarılı olduğunun bir kanıtıdır. Hukuki metinlerinizde, tıbbi makalelerinizde, akademik yazılarda, pasaport ve vize çevirilerinde, dizi film çevirilerinde, kitap çevirmelerinde bunun yanında dil eğitimi konusunda çeşitli alanlarda hizmetler vermektedirler.

Firma zamanında teslim ettiği tercümelerle bu güne kadar ki hiçbir müşterisini mağdur etmişliği olmamıştır. Fiyat olarak da gerçekten bütçe dostu bir tercümanlık şirketidir. Kelime başına 0,15 TL karşılığında çeviri yapmaktadırlar. Diğer firmalara bakıldığında bir sürü şikâyet var fakat bu firmayla ilgili şikâyet yok denilecek kadar az sayıda. Asıl güzel olan da canlı destek hattı. Aklınıza takılan herhangi bir şey olduğunda arayıp hemen öğrenebiliyorsunuz ve tercümenizin hangi aşamada olduğunu kontrol etmek isterseniz size bu imkânı da sunuyorlar. Eğer sizin de bu konuda bir tercüme işiniz varsa ilk başvuracağınız adres protranslate Hatay sayfasını incelemenizi tavsiye ederiz. Asla ziyaret ettiğinize pişman olmayacağınız bir internet sitesi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.