DOLAR 32,3847
EURO 35,0605
ALTIN 2.325,56
BIST 9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

En iyi kulak üstü kablosuz kulaklık modelleri (2018)

01.04.2018
A+
A-

Konforuyla uzun saatler müzik dinlemenizi sağlayacak, dış dünyayla ilişkinizi gürültü önleme özelliği ile kesecek ve üst seviye ses kalitesi sunacak 2018 yılı için en iyi kulak üstü kablosuz kulaklık modelleri huzurlarınızda.

Beats Studio3

Beats Studio 3 kablosuz kulaklık, Apple W1 işlemcisine sahip. Aynı işlemcinin Apple AirPods, Beats X ve Powerbeats3 modellerinde de kullanıldığını belirtelim. Ürün, bu sayede mobil cihazınızla çok hızlı eşleme gerçekleştirebiliyor. Diğer Beats modellerine göre oldukça dengeli ses sunsa da Studio3 baslar anlamında oldukça güçlü.

Ek olarak, Fast Fuel modu sayesinde sadece 10 dakikalık şarj ile 3 saat boyunca müzik dinleyebiliyorsunuz. Pure ANC gürültü önleme özelliği de başarılı bir iş çıkartıyor. Yumuşak kulaklıkları ve kafa bandı da oldukça konforlu. Ürün ülkemizde 1,599 TL fiyatla satılıyor.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.