DOLAR 32,5559
EURO 34,8662
ALTIN 2.425,23
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

En iyi kitle fonlaması projeleri Kickstarter ve Indiegogo sitelerinden en iyi kitle fonlaması projelerini sizler için bir araya getirdik…

04.04.2020
A+
A-

VR değil kişisel sinema başlığı: GOOVIS Young

Sinema başlığı fikri daha önce çok denenmiş olsa da VR ve AR gözlüklerin yükselişi, kişisel sinema salonu fikrini de bir kenara itti. Ancak Kickstarter kitle fonlama projesi GOOVIS Young iddialı özellikleriyle fikir değiştirebilir.

Başlık multimedya desteğine sahip yani, akıllı telefon, tablet, bilgisayar, konsol ve TV gibi birçok cihaz bu başlıkla etkileşim halinde kullanılabiliyor.

Saç dökülmesi sorununa kitle fonlaması çözümü

Xiaomi’nin kitle fonlaması sitesi Xiaomi Youpin, Çin’de yer alan teknolojik çözümlere ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri de saç dökülmesi önleyici başlık. Peki ama bu başlık nasıl çalışıyor?

Kafanıza taktığınız bu ekran, tam tamına 800 inç boyutunda dev bir sinema ekranı. Başlık 4K çözünürlüğüne kadar olan görüntüleri destekleyebiliyor.  Uzak yakın netlik ayarı sayesinde gözlüksüz kullanılabilen sinema başlığı gözü rahatsız eden mavi ışık da yaymıyor.

Film izlemenin yanında oyun oynamak, İnternette gezinmek hatta monitör olarak da bu başlığı kullanabiliyorsunuz. Cihaz kullandığı derinlik etkisi sayesinde, görüntüyle göz arasında 20m sanal mesafe yaratıyor. Böylece görüntü ve gözleriniz arasında zarar vermeyecek bir mesafe yaratıyor.

GOOVIS tasarımcıları kullanıcıların konforunu da düşünmüş. Başlık bir kemer yardımıyla kafanıza oturuyor, alın kısmında yer alan süngerli bir parça ise başlığın kafatasına baskı yapmasını engelliyor. Bu ilginç sinema başlığı 699 dolar fiyat etiketine sahip. Ürünün Kickstarter proje sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.