DOLAR 32,2309
EURO 34,8441
ALTIN 2.432,85
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

En iyi hoparlör hangisinde? – Devlerin ses kalitesini test ettik!

05.08.2018
A+
A-

Testimizde yer alan telefonların hepsinde stereo hoparlör yer alıyor. iPhone 7 Plus, Huawei P20 Pro, Samsung Galaxy S9 ve LG G7 ThinQ modellerinde, aynı parçayı çaldık. Hem ses ölçüm cihazı ile çıkış gücünü takip ettik hem de direkt olarak hoparlörlerden çıkan sesleri anlık olarak sizlere aktardık.

Samsung Galaxy S9 ile stereo hoparlöre merhaba

Samsung, Galaxy S9 modelleri ile seride ilk defa stereo hoparlöre geçiş yaptı. Ses deneyimi noktasında büyük bir sıçrama olan bu özellik ile telefonun ses deneyimini de merak ettik.

Samsung Galaxy S9 inceleme – S8’e göre farklılıkları!

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9 inceleme videosu ile karşınızdayız. Galaxy S9 ailesindeki yenilikler ve geliştirmeler neler?

Boombox destekli LG G7 ThinQ

LG, yeni akıllı telefonu G7 ThinQ modeli ile ses konusunda son derece iddialı. Boombox adını verdiği ses teknoloji ile en iyi ses deneyimini verdiğini iddia eden telefon, gerçekten iyi mi?

LG G7 ThinQ inceleme

2018 yılının en dikkat çeken telefonlarından biri olan LG G7 ThinQ modelini inceledik. LG G7 ThinQ inceleme videosu ile karşınızdayız.

Kamerada şov yapan P20 Pro

Huawei, kamera deneyimi ile harikalar yaratan P20 Pro modelinde, stereo hoparlör kullanıyor. Peki, kamera yetenekleri ile öne çıkan telefonun hoparlör performansı nasıl?

Huawei P20 Pro İnceleme

Huawei P20 Pro inceleme videosunda P20 Pro ile deneyimlerimizi sizlerle paylaşıyor, iPhone 8 Plus ve Galaxy S9 Plus modelleriyle de karşılaştırıyoruz.

iPhone 7 Plus hala çok iddialı

Apple’ın hala büyük ilgi gören telefonu iPhone 7 Plus, testimizde yer alan bir diğer telefon oldu. Teste katılan telefon arasında, stereo hoparlöre sahip olan ilk model olma özelliğini taşıyan iPhone 7 Plus, bakalım neler sunacak?

iPhone 7 Plus inceleme
iPhone 7 Plus inceleme

Türkiye’deki ilk iPhone 7 kutu açılış videosundan sonra yine detaylı ilk iPhone 7 incelemesini ShiftDelete.Net farkı ile sizlere sunmuştuk.  Şimdi sıra mat siyah iPhone 7 Plus inceleme videosunda! iPhone 7 inceleme videomuzu buradan izleyebilirsiniz iPhone 7 Plus inceleme Jet Black / simsiyah iPhone 7 Plus mı, mat siyah iPhone 7 Plus mı? İnceleme videomuzun altında inceleme makalemizin detaylarını, iPhone 7 Plus’ın tüm artılarına ve eksilerine de ulaşabilirsiniz. Videoya …

Pazardaki önemli akıllı telefon modellerinin hoparlör performansını ve sunduğunu deneyimi test ettiğimiz videomuz ile hangi telefonun daha iyi ses deneyimi sunduğunu görebileceksiniz. Peki, sizce hangi telefonun hoparlör performansı ve sunduğu deneyim diğerlerine göre daha iyi? Yorumlarınızı bekliyoruz! Herkese iyi seyirler diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.