DOLAR 32,3718
EURO 34,6936
ALTIN 2.392,15
BIST 10.179,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

En iyi Apple Pencil uyumlu uygulamalar (2018)

06.05.2018
A+
A-

iPad ile kullanabileceğiniz üretkenlik ve çizim odaklı en iyi Apple Pencil uyumlu uygulamalar ile sınır tanımamaya hazır olun. İşte, Apple Pencil deneyimini en iyi şekilde hissedeceğiniz Apple Pencil uyumlu uygulamalar.

Procreate 4

Apple Tasarım Ödülü kazananı ve App Store’un öne çıkanlarından olan Procreate en güçlü eskiz, resim ve illüstrasyon uygulaması olmasıyla diğerlerinin arasında sıyrılıyor. Sanatçılar için eksiksiz araç kutusu sunan uygulama, üst seviye kanvas çözünürlüğü, 136 harika fırça ve gelişmiş katman sistemi ile dikkat çekiyor. Ek olarak, uygulama iOS üzerindeki en hızlı 64-bit resim motoru olan Silica M’den gücünü alıyor. Başarılı kullanıcı arayüzü de büyük kullanım kolaylığı sağlıyor.

Procreate 4 sanatsal çalışmalarınızı PSD, :: Procreate 4 uygulamasını indir (App Store)

 

MediaBang Paint

Ücretsiz dijital resim yazılımı MediaBang Paint Pro’nun iPad versiyonu olan MediaBang Paint oldukça kolay kullanımı ile herkese hitap ediyor. Çeşitli fırça, arka plan, doku ve çizgi roman yazı tiplerini önünüze seren uygulama ile fikirlerinize hayat vermeniz mümkün.

Apple Pencil ile birlikte akıcı ve tepkisel kullanım sağlayan uygulamada dijital kanvasa tam da istediğinizi yansıtabiliyorsunuz. Katman, bulut senkronizasyon ve daha fazlası için destek sunan uygulama MediaBang hesabı oluşturularak ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

:: MediaBang Paint uygulamasını indir (App Store)

 

Adobe Illustrator Draw

Dijital sanatlar konusunda Adobe ismi tabii ki tartışılmaz şekilde üst sıralarda yer alıyor. Apple Pencil odaklı deneyim için optimize edilmiş olan Adobe Illustrator Draw, vektör çizimleri anlamında tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak nitelikte.

Çizimlerinizi masaüstü ve dizüstü bilgisayarınızda Illustrator CC ve Photoshop CC ile paylaşabileceğiniz uygulama, katman yönetimi sistemi konusunda gerçekten başarılı. Açarsak; katmanlarınızı yeniden adlandırma, çoğaltma, birleştirme ve düzenleme yapmak mümkün. 64x yakınlaştırma ise detayların en derinine inmenizi sağlıyor. Ücretsiz olan uygulama, Adobe CC aboneleri için çok daha fazlasını sunuyor.

:: Adobe Illustrator Draw uygulamasını indir (App Store)

 

Adobe Photoshop Sketch

Yine bir Apple Pencil ile harikalar oluşturabileceğiniz bir başka Adobe uygulaması. Araç setleri ve yetenekler anlamında Procreate kadar olmasa da başarılı ücretsiz bir alternatif olan Adobe Photoshop Sketch sunduğu ön ayarlar ile işinizi kolaylaştırır nitelikte.

Photoshop Sketch, Apple Pencil eğim ve kuvvet tespitini iyi bir şekilde yapıyor ve eşsiz sonuçlar ortaya koyuyor. Uygulama katman desteği ve birçok biçim ile çözünürlükte dışa aktarma olanakları sunuyor. Uygulama içi satın almalar ile çok daha fazlasını elde edebileceğinizin altını çizelim.

:: Adobe Photoshop Sketch uygulamasını indir (App Store)

 

Affinity Photo

Mac ve PC platformlarında da öne çıkan Affinity Photo, adeta abonelik tabanlı Adobe Photoshop yazılımının tahtını sallıyor. Bir kerelik ödeme ile tüm pakete sahip olabildiğiniz yazılım, iPad uygulamasında da hiç de aşağıda kalmıyor. Hatta iPad Pro ve Apple Pencil tanıtımında Apple bile bu uygulamayı tercih etmişti.

iPad için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarından birisi olan Affinity Photo hem parmak hem de stylus kullanımında harika bir kullanıcı deneyimine sahip. Adeta tonlarca özellik sunan uygulama ile tablet üzerinden tüm fotoğraf düzenlemelerini kolayca yapabiliyorsunuz. RAW fotoğraf düzenleme, PSD iş akışları, cihazlar arası bulut senkronizasyonu ve çok daha fazlası her an yanınızda.

:: Affinity Photo uygulamasını indir (App Store)

 

Bear

iOS için başarılı not alma uygulamalarından birisi olan Bear harika özellikleri, kusursuz kullanıcı arayüzü ve detaylı araç seti ile iPad’inizde mutlaka bulunmalı. Çizim desteği de bulunan uygulama, bu sayede gerçek bir deftere yazar gibi yazarak not olmanızı mümkün kılıyor.

20 üzerinde programlama diline destek sunan gelişmiş işaretleme editörü de uygulamanın öne çıkanlarından. Cross-Note Links ile hızlıca diğer notlara referans yapma, özel kısayollar çubuğu ile tek tıkla formatlama, anahtar kelime desteği ve daha fazlasını sunan uygulama ücretsiz.

:: Bear uygulamasını indir (App Store)

 

Bamboo Paper

Dijital çizim tabletleri ile profesyonellerin gözdesi olan Wacom tarafından geliştirilen Bamboo Paper, en kapsamlı dijital defter uygulamalarından. Sadece bir not alma uygulaması olmanın ötesinde uygulama üretkenlik tarafında da ciddi anlamda güçlü.

Fikirlerinizi görsel anlamda ifade etmek için kullanabileceğiniz uygulamada fotoğraflarla konseptleri açıklamak, mürekkep ile boyalar kullanmak ve daha fazlasını yapmak elinizde. Yani tek sınır kendinizsiniz. Çapraz platform destekli uygulama bulut senkronizasyona da sahip. Ücretsiz olan Bamboo Paper, uygulama içi satın almalar da sağlıyor.

:: Bamboo Paper uygulamasını indir (App Store)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.