DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

En ilginç Kickstarter projeleri – 11 Kickstarter ve indiegogo odaklı kitle fonlaması projelerini bir araya getirmeye devam ediyoruz. İşte…

13.06.2020
A+
A-

Bu haftada 3 Kickstarter ve 2 indiegogo projesini bu listede inceleyeceğiz. İşte bu haftanın öne çıkan kitle fonlaması ile hayat bulan teknolojik mahsul listesi: İkisi bir arada 3D printer, portatif dokunmatik monitör, akıllı yoga matı, küçük lakin becerikli elektrikli bisiklet, yüzü kapatmayan UV maske.

Programlama öğrenebileceğiniz mobil uygulamalar!

Cep telefonundan yazılım öğrenmek eskisinden çok daha basit. İşte karşınızda en iyi kodlama öğreten mobil uygulamalar listesi!

İkisi bir arada 3D printer: LOTMAXX SC-10 SHARK

Her ne değin uzun ismiyle korkutucu olsa da, karşımızda 3D yazıcı olmanın da dışarıya meziyetleri olan teknolojik bir mahsul var. Peki fakat Lotmaxx 3D yazıcı nasıl öbür özelliklere sahip?

Lotmaxx 3D printer ve özellikleri

Bir fazla ucuz 3D printer gibi açık bir yazdırma alanı olan bu cihaz, soğutma anlamında ise birçok rakibinden daha etkili bir yapıyla karşımıza çıkıyor.

Bildiğiniz gibi 3D baskı için kayda değer sorunlardan biri de nozzle ısınması. Birçok kapalı alana sahip 3D yazıcı fazla daha efektif bir şekilde bu ısınmanın önüne geçiyor. Lotmaxx ise keza maliyeti artırmamak hem de etkin bir soğutma edebilmek için bir çözüm geliştirmiş.

Yazıcı ucun bütün üzerinde yer alan üç cepheli soğutma fanı, tamamiyle zorlama alanının üstüne konumlanmış. Tabii oysa burada, baskının da emin bir sıcaklıkta kalması önemli. Bu yüzden daha fazla baskı alanı ve nozzle, soğutmanın etkisi aşağıda kalıyor.

Yazıcının diğer bir özelliği ise Shark isminin arkasında dar. Shark adı verilen bu özellik doğruca, 3D yazıcı aniden lazer baskı makinesine dönüşüyor.

Fazla gürültüsüz şekilde çalışan Lotmaxx, projenizi basmadan önce özel bir imlâ şeması çıkarıp, daha pak bir netice çıkarıyor. 3D touch denilen bu özellik, zorlama yatağının projeye kadar düzleştirilmesini sağlıyor. Bu sayede yatağın dengesizliğinden kaynaklı, nozzle tıkanması veya pürüzlenmenin önüne geçilmiş oluyor.

Basit kurulumu ile uyarı çeken Lotmaxx, 3,5 inç boyutunda ve elinize alabileceğiniz bir dokunmatik denetleme paneline de sahip. Yazıcı 235 mm kenar ve düşey olarak 265 mm gibi heybetli bir baskı alanıyla karşımıza çıkıyor.

Aynı anda iki rengi birdenbire basabilen bu printer doğruca, farklı renkli her parça için öbür bir baskı almanız da gerekmiyor. Enerji kesildiği için ya da sizin yarıda bıraktığınız projeyi hatırlayan yazıcı, kaldığı yerden devam da edebiliyor.

giderken yazıcı sessiz demiştik ama çok daha sessiz olması için gece moduna da alabiliyorsunuz. Yazıcı bununla birlikte, elastik bir yapıya sahip özel çelik bir zorlama alanı plakasına sahip. Yani kısa sürede soğuyan ve esneterek, kolayca modeli yerinden çıkarabileceğiniz bir yapıda tasarlanmış.

Lotmaxx, elektrik dalgalanmalarına karşı koruma, baskı yatağının, soğumaya aleyhinde hemen 100 dereceye dek ısınması gibi bir fazla yararlı özelliğe sahip. Lotmaxx, Kickstarter üstünde özel indirimle 229 dolar fiyat etiketine sahip. 3D yazıcıyla ilgili daha fazla bilgiye Kickstarter sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.