DOLAR 32,2579
EURO 34,7007
ALTIN 2.402,04
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Emre Belözoğlu’ndan Halil Umut Meler’in “Provokatör” iddiasına yanıt

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler’in saldırıya uğradığı olayla ilgili kendisini suçlamasına yanıt verdi. Belözoğlu, “Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler’e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim” dedi.

20.12.2023
A+
A-

Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor’un karşılaştığı müsabaka sonrasında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın yumruklu saldırısına maruz kalan hakem Halil Umut Meler, yaşananlardan dolayı Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nu suçladı. Belözoğlu ise bu suçlamalara yanıt verdi.

MAÇ SONRASI DARBEDİLDİ

Geçtiğimiz hafta Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçı sonrasında istenmeyen olaylar yaşandı. Maçın ardından Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler’e saldırdı. Meler aldığı darbeler nedeniyle hastanelik olurken, Koca ise tutuklandı. Lige 1 haftalık ara verilirken Meler tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

MELER, BELÖZOĞLU’NU SUÇLADI

Koca’dan şikayetçi olan ve taburcu olduktan sonra açıklama yapan Meler, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nu suçladı. Meler Belözoğlu’nun durumu provoke ettiğini söyledi.

BELÖZOĞLU: KENDİSİNDEN 3 KEZ ÖZÜR DİLEDİM

Meler’in gündem yaratan açıklamalarına Belözoğlu cephesinden yanıt geldi. Haber Global’den Sercan Hamzaoğlu’na konuşan Belözoğlu, “Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler’e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim. Daha sonra kendisini aradım, istirahatte olduğu için yardımcı hakemiyle konuştum. Yardımcı hakemi de bana ‘Ben şahidim koridorda yanımıza gelerek bize destek oldunuz. Yerde vuranlara da bağırarak, nerede sizin delikanlılığınız, diye tepki gösterdiniz.’ Kendisi de bana teşekkür etti. Gerekli açıklamaları yarın maçımızdan sonra da yapacağım” dedi.

Emre Belözoğlu

NE OLMUŞTU?

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler’e saldırdı. Eryaman Stadı’nda maçın son düdüğü çalınca sahaya giren Koca, orta hakem Meler’e yumruk attı. Meler’in gözünde aldığı darbe sebebiyle şişlik oluştu. Meler’e saldırı sonrası, istifa eden ve özür dileyen Koca tutuklandı. Meler’e saldıran Faruk Koca, futboldan ömür boyu men edilirken, MKE Ankaragücü’ne ise 5 maç seyircisiz oynama ve 2 milyon TL para cezası verildi.

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.