DOLAR 32,2703
EURO 34,6865
ALTIN 2.408,67
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Emirhan Delibaş kimdir? Beşiktaş kulübüyle yollarını neden ayırdı, ne oldu?

Emirhan Delibaş kimdir? Beşiktaş kulübüyle yollarını neden ayırdı, ne oldu? Takımın genç futbolcularından Emirhan Delibaş, flört uygulaması kullandığı için takımdan gönderilmişti. Sözleşmesi feshedilen 21 yaşındaki futbolcunun babası Murat Delibaş …

20.02.2024
A+
A-

Emirhan Delibaş kimdir? Beşiktaş kulübüyle yollarını neden ayırdı, ne oldu? Takımın genç futbolcularından Emirhan Delibaş, flört uygulaması kullandığı için takımdan gönderilmişti. Sözleşmesi feshedilen 21 yaşındaki futbolcunun babası Murat Delibaş Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programına konuştu.

EMİRHAN DELİBAŞ KİMDİR?

Sağ kanat mevkiinde oynayan Türk futbolcu Emirhan Delibaş 1 Ocak 2003 tarihinde doğmuştur. Aslen Rize, Ardeşenli’dir. Beşiktaş Futbol Akademi yetişmiş Ofansif orta saha mevkiinde görev alıyor. Eylül 2022 tarihinde Ajdin Hasic ile birlikte 1. Lig ekibi Göztepe’ye kiralanan Emirhan Delibaş, Göztepe’de kiralık olarak oynadıktan sonra Beşiktaş’a geri dönmüştü. Geçtiğimiz günlerde ise Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamayla Emirhan Delibaş ile yolların ayrıldığı belirtildi.

BABASI NE DEDİ?

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba için dikkat çeken sözler kullanan Delibaş, “Samet Aybaba’dan kaynaklanan bir şey. Ben bizzat kulübe gideceğim, televizyona da gideceğim. Samet Hoca’nın pisliklerini de anlatırım. O adam ya! 20 yaşındaki çocuğa baskı yapılmaz.” ifadelerini kullandı.

Emirhan Delibaş

Emirhan Delibaş

Emirhan Delibaş

Emirhan Delibaş

Kaynak: Haberler.com Haber Merkezi / Gündem

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.