DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Emina Jahovic ve Sadettin Saran ev arıyor

26.10.2019
A+
A-

Haziran 2018’de Mustafa Sandal’la 10 yıllık evliliğini bitiren Emina Jahovic, ikinci kez nikah masasına oturacağının sinyalini verdi… Boşandıktan bir ay sonra Sadettin Saran ile aşk yaşamaya başlayan 37 yaşındaki Sırp şarkıcı, işadamı sevgilisiyle kısa bir ayrılık yaşadı. Ancak 55 yaşındaki sevgilisine ikinci şans veren Emina Jahovic, geçtiğimiz aylarda barıştı. Takvim Gazetesi’nden Aydın Hamza’nın haberine göre barışma şartı ise evlilikti.

FİYATI YÜKSEK BULDU…

İkili, geçtiğimiz gün Bebek’teki emlakçıları gezdi. Emina Jahovic ile Sadettin Saran, aylık kirası 120 bin TL olan Küçük Bebek sırtlarındaki havuzlu bir villayı çok beğendi. İkilinin kira bedelini fazla buldukları için şimdilik vazgeçtikleri villada daha önce Can Yaman’ın rol aldığı Dolunay dizisi çekilmişti.

Geçtiğimiz haftalarda eski eşi Mustafa Sandal’dan olan oğullarını Sadettin Saran’la tanıştıran Emina Jahovic, Yaman ile Yavuz’un sevgilisini çok sevmesiyle evlilik kararını hızlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.