DOLAR 32,2985
EURO 34,8026
ALTIN 2.409,36
BIST 10.231,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Emin, Gordon Freeman’a dönüşüyor! – Half-Life 2

18.02.2018
A+
A-

Bu ilginç görev için Amerika’dan konuğumuz olan Brandon, oldukça sıkı bir işe girişti. Çünkü bu değişime minik de bir meydan okuma ekledik. Emin traş olurken, aynı zamanda Half-Life 2 oynadı.

Videomuzda kullandığımız Braun Series 3 traş makinesi, sinekkaydı tıraş ve cilt yumuşaklığı için özel olarak tasarlanmış folyolara sahip. Ortadan bıçaklı tüy alma makinesi sert kılları kesebilirken, sadece 5 dakika şarj ederek 20 dakikalık traş için gerekli dolumu sağlayabiliyorsunuz. 60 dakika şarj ederek de makineyi tamamen doldurabiliyorsunuz.

Braun BT5090 sakal şekillendirici inceleme

Kişisel bakım teknolojileri gelişmeye devam ediyor. Braun’un hem tasarımsal hem de sunduğu yeteneklerle etkileyici sakal şekillendiricisi BT5090 test merkezimizde. Braun BT5090 sakal şekillendiricisi ve tıraş makinesi, zengin kutu içeriği, teknolojik yetenekleri ve sunduğu deneyimle etkileyici bir ürün. Braun BT5090 kutu içeriği Braun BT5090 fiyatı 289 TL’den başlayan fiyatlarla Braun BT5090’ı satın alabilirsiniz. Braun BT5090 özellikleri  Üzerinde 0,…

Braun Series 3 aynı zamanda IPX7 sertifikalı bir üründür. Bu sayede en küçük sorun yaşamadan 5 metre derinliğe bile daldırabilirsiniz.

İsterseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri bu keyifli video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

:: Aranızda halen Half-Life 3’ü bekleyen var mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.