DOLAR 32,2919
EURO 35,0340
ALTIN 2.477,80
BIST 10.565,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Emektar oyuncu kansere yakalandığını duyurdu!

20.10.2020
A+
A-

“Big Lebowski” filmiyle hafızalarda yer edinen Amerikalı oyuncu Jeff Bridges, sosyal medya üzerinden kansere yakalandığını açıkladı.

Bridges, “Bana lenfoma teşhisi konuldu. Bu ciddi bir hastalık olmasına rağmen harika bir doktor ekibine sahip olduğum için şanslı hissediyorum” dedi.

70 yaşındaki oyuncu, tedaviye başladığını belirterek, iyileşme haberini de sosyal medya hesabından paylaşacağını söyledi.

Jeff Bridges, hastalık haberini verdikten sonra 3 Kasım’da ABD başkanlık seçimlerini de hatırlatarak, oy verme çağrısında bulundu. 

“HEPİMİZ BU İŞİN İÇİNDEYİZ”

Bridges, “Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler. Lütfen oy vermeye gitmeyi unutmayın. Çünkü hepimiz bu işin içindeyiz” dedi.

 

Jeff Bridges, yedi kez ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ve ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ dallarında Oscar’a aday gösterilmişti.

Bridges, 2010 yılında “Çılgın Kalp” adlı filminde ‘Otis Blake’ rolü ile ‘En İyi Erkek Oyuncu’ dalında Oscar ödülünün sahibi olmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.