DOLAR 32,2967
EURO 34,7113
ALTIN 2.408,54
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Emekli F1 Johnny Herbert, Michael Schumacher’in artık yemek masasına oturabildiğini sötyledi

Emekli Formula 1 yarışmacısı İngiliz pilot Johnny Herbert, 10 yıl önce İsviçre’de geçirdiği kaza sonrası bitkisel hayata giren Alman pilot Michael Schumacher’ın artık evinde bulunan yemek masasına oturabildiğini söyledi. Aralık 2013’teki trajik …

09.01.2024
A+
A-

Emekli Formula 1 yarışmacısı İngiliz pilot Johnny Herbert, 10 yıl önce İsviçre’de geçirdiği kaza sonrası bitkisel hayata giren Alman pilot Michael Schumacher’ın artık evinde bulunan yemek masasına oturabildiğini söyledi.

Aralık 2013’teki trajik kayak kazası sonrası sağlık durumu hakkında hiç detaylı bilgi verilmedi.

Ancak eski İngiliz F1 yıldızı Herbert, son bir röportajda yaptığı açıklamada Alman pilotun durumu hakkında yeni bir gelişme olduğunu söyledi.Herbert, “F1 içinden duyduklarımı ikinci elden duyuyorum. F1 içinden bazı kişilerden, akşam yemeği için masada oturduğunu duyuyorum, ancak bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum. Sadece satırlar arasını okuyabilirim” dedi.

Schumacher, Lake Geneva’daki evlerinde eşi Corinna ve bir tıbbi ekip tarafından bakılmaktadır, ancak durumu hakkında pek fazla bilgi kamuoyuyla paylaşılmamıştır.

Herbert, “Aile tarafından hiçbir bilgi almadığımız için, herhangi bir iyileşme şansı bulunmadığı bir pozisyonda olduğunu düşündüğümüzü varsayabiliriz” diye ekledi. 2018’de, Schumacher’ın eşi Corinna tarafından İspanya’nın Majorca adasındaki özel bir malikaneye gizlice taşındığına dair söylentiler ortaya çıkmış, 2020’de ise Elisabetta Gregoraci , Benetton’un eski patronu Flavio Briatore’nin eski eşi de benzer iddialarda bulunmuştu.

Ancak bu iddialar, Schumacher’ın ailesi, menajeri ve diğer kaynaklar tarafından kesin bir şekilde reddedildi veSchumacher’ın ailesi, sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri gizli tutuyor.

Ancak 2021’de yayınlanan Netflix belgeseli ‘Schumacher’da, eşi Corinna nadir bir bilgi verdi. Corinna, Schumacher’ın yatalak olduğu için vücudunda oluşan yaralardan dolayı sürekli rehabilitasyon gördüğünü söyledi.

Kaynak: SonDakika.com / Spor

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.