DOLAR 32,2892
EURO 34,6521
ALTIN 2.410,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? 2023 bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

31.05.2023
A+
A-

Emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağı, 2023 Kurban Bayramı öncesinde emekli ve EYT’li vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu sene EYT yasası sayesinde emekli olmaya hak kazanan vatandaşlarda, bayram öncesinde emekli ikramiyesi alacak. Peki, emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? 2023 bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

‘); }

2023 Kurban Bayramı’na kısa bir zaman kala, emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı sorgulanmaya başladı. Bayram öncesinde ihtiyaçlarını karşılamak için emekli ikramiyelerinin yatmasını bekleyen vatandaşlar bir yandan da bayram ikramiyelerinin ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte ayrıntılar.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrasında, zamlı bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarihler belli olmuştu.

Buna göre; Kurban Bayramı ikramiyesi yine bayram öncesi Haziran ayı içerisinde emekli vatandaşların hesaplarına yatırılacak. İkramiyelerin bayramdan 1 hafta önce hesaplara yatırılması bekleniyor.

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? 2023 bayram ikramiyesi ne kadar oldu? - 1

2023 BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU?

Emekli bayram ikramiyesi zammı, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından açıklanmıştı.

Buna göre; Emekliye bayram ikramiyesi 1100 liradan 2 bin liraya yükseltildi. Ramazan Bayramı’nda hesaplara yatırılan 2 bin lira, Kurban Bayramı’nda da emekli vatandaşlara yatırılacak.

NTV Google News'e abone ol
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te NTV‘ye abone olun.

Abone Ol

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.