DOLAR 32,5614
EURO 34,9619
ALTIN 2.445,78
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘Emanet’ dizisinin yıldızları arasında soğuk savaş!

27.05.2022
A+
A-

Akşam Gazetesi’nin haberine göre başrolü olduğu “Emanet” dizisini yapım şirketi ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeni ile bir anda bırakan Sıla Türkoğlu, tepkilerin odağına yerleşmişti.

Ödül töreninde çift olarak ödül alan Halil İbrahim Ceyhan ise yaptığı şu açıklama ile eski partneri Sıla Türkoğlu’nu hedef almıştı:

“İkimize birlikte verilen bir ödüldü. Yılın en iyi dizi çifti ödülü. Bu ödülün kariyerimde aldığım tek buruk ödül olmasını temenni ediyorum. Çünkü bizim işimiz izleyicinin sevgi ve saygısı ile doğru orantılı bir yükseliş gerektiriyor. Partnerimin yapım şirketi ile ayrılma kararı aldığından ötürü, izleyici tarafından verilen ödüle tepki göstermesi ve gelmemesi bana olduğu kadar izleyici için de bir burukluk yaşattı. Profesyonel olarak bazı ayrımların iyi yapılması gerekiyor, bunun ne kadar önemli bir durum olduğunu da tekrardan idrak ettiğim bir durum yaşadım. Kendi adıma onur ve mutluluk duydum, ama buruk bir sevinç yaşadım.”

SILA TÜRKOĞLU İLE HALİL İBRAHİM CEYHAN DÜŞMAN MI OLUYOR?

Bu durum tepkilere neden oldu. Halil İbrahim Ceyhan’ın açıklaması, sosyal medyada acaba ikisi arasında bir küslük veya düşmanlık mı başladı şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı.

Sıla Türkoğlu’nun hayranları ise açıklamaları nedeniyle Halil İbrahim Ceyhan’a tepki göstermeye başladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.