DOLAR 32,2820
EURO 34,5734
ALTIN 2.413,10
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Emanet arabayı satışa çıkardık! VavaCars ile ikinci el araç satma sürecini başkasının aracı ile deneyimledik. Bize test için gelen aracı…

07.01.2020
A+
A-

Ücretsiz değerleme ve ücretsiz ekspertiz yapan VavaCars ile başkasının aracını satışa çıkardık. Bu arada bizdeki aracın piyasada henüz muadili olmadığı için ön fiyatlanlandırma yapılamadığını ve bu durumda doğrudan ekspertize gidildiğini belirtelim.

Şimdi dilerseniz sizi videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

VavaCars ile ikinci el araç satma süreci kolaylaştı

Türkiye’deki ikinci el araç pazarına giriş yapan VavaCars’ın hedefi, piyasadaki alım satım alışkanlıklarını tamamiyle değiştirmek. Petrol Ofisi ile iş birliği sonucu kurulan VavaCars ile sürecin nasıl işlediğine yakından bakalım.

İlk olarak VavaCars web sitesini ziyaret etmek gerekiyor. Burada gerekli bilgileri girerek aracın tahmini değeri belirleniyor. Sonrasında ise en yakın VavaCars Satın Alma Merkezi’nden randevu oluşturuluyor.

Merkezde araç uzmanlarca ekspertize alınıyor ve kesin değer böylelikle ortaya çıkıyor. VavaCars Satın Alma Merkezi’ne arabasını satmak üzere gelen bir kişi en fazla 3 saatlik şeffaf bir süreç sonunda aracına sunulan fiyatı hesabında görebiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.