DOLAR 32,3407
EURO 34,8101
ALTIN 2.396,46
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Ekrem İmamoğlu-Canan Kaftancıoğlu krizi

28.11.2022
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine göre İBB Başkanı İmamoğlu’nun adaylık için CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu’ndan istediği desteği alamadığı ve ikili arasında ağır hakaretlere varan konuşmanın yer aldığı görüşme medyada yer almıştı.

Yaşananları doğrular niteliğinde köşesine taşıyan OdaTv yazarı Hürrem Elmasçı, ‘Biz CHP kulislerini neden iktidara yakın köşe yazarlarından okuyoruz? CHP’ye yakın gazeteciler neden kulis yazmıyor artık? Çünkü CHP kaynıyor..’ diyerek tepki gösterdi.

CANAN KAFTANCIOĞLU YALANLAMADI

Yazısında Kaftancıoğlu’nun yaşananları yalanlamadığına dikkat çeken Elmasçı, ”Canan Hanım’ın sosyal medya hesabına baktım. Cübbeli Hoca’dan, sarı çizmeli Mehmet Ağa’ya kadar sosyal medyadan herkese laf yetiştiren Kaftancıoğlu’nun bu iddialara sessiz kalmasını hiç anlamadım. Muhatap olmak istemedi herhalde! Bunların yayınlanmasından rahatsız olduğunu düşünmek istiyorum… Bence yanıt verseydi daha iyi olurdu…” ifadelerine yer verdi.

HÜRREM ELMASÇI’NIN O YAZISI: “Aptal… Şizofreni… İmamoğlu-Kaftancıoğlu savaşı”

Öte yandan bugün İmamoğlu’na CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile arasında bir gerginlik olduğu, bazı hakaret içerikli ifadeler kullanıldığı yönündeki iddialar soruldu.

İmamoğlu “Canan Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir. Yani bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum. Söyleyeceğim bu kadar” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.