DOLAR 32,4868
EURO 34,7362
ALTIN 2.408,56
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ekrem İmamoğlu: “Bu bir düello değil”

24.05.2019
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine göre Yıldırım’a çağrıda bulunan Ekrem İmamoğlu, “Sayın Yıldırım canlı yayın programı için beni ima ederek tek başıma verebileceğim bir karar demiş. Buradan söylüyorum ben hazırım. ‘Bu ülkede iki insan konuşabiliyor’un ispatı için ben hazırım. İki medeni insan gelip konuşuyor olacak. Ben bile sizi alkışlayacağım” dedi.

YSK’nın İstanbul kararı ile mazbatası elinden alınan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Uğur Dündar’ın sunduğu ve Sözcü TV’de yayınlanan Halk Arenası programına katıldı.

Burada yaptığı açıklamada kendisi ve AKP’nin adayı Binali Yıldırım için yapılan TV’de canlı yayın teklifine Yıldırım’ın “Kararı tek başıma veremem” cevabına değinen İmamoğlu, “Sayın Yıldırım canlı yayın programı için beni ima ederek tek başıma verebileceğim bir karar demiş. Konu ikimizsek ben hazırım. Bunu medeniyet için istiyorum. Bir düello için değil. Keşke kabul etseniz. ‘Bu ülkede iki insan konuşabiliyor’un ispatı için ben hazırım. İki medeni insan gelip konuşuyor olacak. Türkiye’nin normalleşmesine büyük katkı yapmış olursunuz, ben bile sizi alkışlarım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.