DOLAR 32,3549
EURO 34,7957
ALTIN 2.394,30
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Ekrandan parmak izi okuyan Galaxy modeli geliyor!

06.09.2018
A+
A-
iPhone ve iPad kiralama dönemi başladı!

Akıllı telefonlar için kiralama hizmetleri yaygınlaşacak gibi görünüyor. ABD’nin en büyük GSM operatörlerinden T-Mobile, iPad ve iPhone kiralama hizmetini duyurdu.

Önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılması beklenen Galaxy P modelinin Galaxy P1 olarak adlandırılması bekleniyor. Orta sınıf akıllı telefon kullanıcılarına hitap edecek olan modelin, yeni nesil Exynos işlemcisine ve 4 GB‘lık bir belleğe sahip olacağı düşünülüyor.

Çift arka kamera kurulumuyla gelmesi beklenen Galaxy P, ekranının altına yerleştirilmiş kamera sensörleri yardımıyla ekrandan parmak izi okuyabilecek. Şimdilik her şeyin bir söylentiden ibaret olduğunu da belirtelim. İlerleyen günlerde Samsung yetkililerin bu konu hakkında daha net bilgileri kullanıcıları ile paylaşması ön görülüyor.

Ayrıca geçtiğimiz Ağustos ayında, Çin’de paylaşılan raporda tüm Galaxy S10 modellerinde ekrandan parmak izi okuma teknolojine sahip olacağı belirtilmişti. Ekranın altında yer alan kamera sensörleri sayesinde parmak izini 2 boyutlu olarak analiz eden, bu parmak izi okuyucusu oldukça hızlı çalıştığı da vurgulanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.