DOLAR 32,5184
EURO 34,7312
ALTIN 2.486,00
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Ekipler Sayra ile Çınar’ı arıyor

01.11.2020
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nden Gökmen Ulu’nun haberine göre İzmir’deki deprem felaketinde tamamen yıkılan Rızabey Apartmanı enkazında kurtarma çalışmaları devam ediyor. Mansuroğlu Mahallesi 283/1 Sokak’ta 2 No’lu bina olan apartmanın enkazı altında kalanlar arasında 15 yaşındaki ikiz kardeşler Sayra ve Çınar Alpgündüz de bulunuyor.

SAAT 13.00’DA SAYRA VE ÇINAR’DAN SES ALINDI

Anne ve babaları dışardayken depreme yakalanan Sayra ile Çınar’ın acılı yakınları bekleyişini sürdürürken öğle saatlerinde umut veren bir gelişme yaşandı. Alanda sessizliği sağladıktan sonra dinleme yapan kurtarma ekipleri saat 13:00’te Sayra ve Çınar’dan ses aldı.

SESİN GELDİĞİ ALANDA BULUNAMADILAR

Bunun üzerine çalışmalar ikiz kardeşlerin bulunduğu yere yoğunlaştırıldı. Söz konusu kısım hassas olduğu için ekipler çok dikkatli hareket etti. Saat 20:10 itibariyle ses alınan noktaya ulaşıldı. Fakat dairenin olduğu kısımdaki o noktada Sayra ve Çınar bulunamadı.

Bunun üzerine çalışmalar apartman koridoru ile asansör boşluğunun olduğu kısma yöneltildi.

Başta anne Tülin Batmaz ve baba Alican Alpgündüz olmak üzere, ikiz kardeşler için umutlu bekleyiş sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.