DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Ekin Türkmen: “Geçimimi rahatça sağlıyor, niye evlenelim?”

29.01.2023
A+
A-

Bir süredir ekranlardan uzak olan Türkmen, “Son birkaç yıldır daha az çalışmayı tercih ettim ve bu durumdan çok mutluyum. 18 yaşımdan beri setlerdeyim, kendimi çok yorgun hissediyorum ve bu beni çok yıprattı. Şimdi kick boksa gidiyorum keyfimce kendime zaman ayırabiliyorum” ifadelerini kullandı.

 Ekin Türkmen:

“KIZ ÖĞRENCİ YURDUM VAR”

“Oyunculuk yaparken, yatırım yapabildiniz mi?” şeklinde gelen soru üzerine ise Türkmen, “Benim İzmir’de kız öğrenci yurdum var. 6 yıldır devam ediyor. Bizim aile şirketimiz gibi bir şey diyebilirim. Öğrencilerin sorumluluğunu almak zor bir iş. Oradan gelen kazanç benim rahatça geçimimi sağlıyor” dedi. 

“EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL”

Okan Can Yantır ile birlikteliği sorulan Ekin Türkmen, “İlişkimiz güzel bir şekilde devam ediyor” dedi.

Ekin Türkmen:

“Evliliğe bakış açınız nasıl?” sorusuna da yanıt veren oyuncu, “Ben evliliği düşünen birisi değilim. Bana göre değil. Aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor. Eve ailesinden birisi gelse bile belli bir süreden sonra insan yalnızlık istiyor. Belli bir süreden sonra tahammül bile edemiyor insan.” şeklinde sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.