DOLAR 32,2892
EURO 34,6520
ALTIN 2.412,44
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ekim ayına damgasını vuracak 4 triko

13.10.2020
A+
A-

Color-Pop hırka + Baskılı Pantolon ABONE OL

Color-Pop hırka + Baskılı Pantolon

Geçtiğimiz senelere kadar kış sezonunda bu kadar renkli giyinmeyi aklımızdan bile geçiremezdik. Ancak seneler, modayı da değiştirdi! Bu dikkat çekici, eğlenceli tonlar artık kış kombinlerinin de vazgeçilmezi.

Hırka + Kareli Pantolon

Hırka + Kareli Pantolon

Bizim gibi bir triko aşığıysanız, bu Ekim ayında kendinize kombinlerinizi tamamlayacak kareli bir pantolon edinmeniz gerekiyor! Çünkü bu kareli pantolonlar hem retro havası hem de havalı duruşu ile sizi güçlü bir tarz sahibi yapacak.

Püskül Ceket + Breton Kazak + Kot

Püskül Ceket + Breton Kazak + Kot

Birkaç sezon önce püsküle doyduğumuzu sanıyorduk ki, bu trend kendini tekrar hatırlatmayı başardı. Sonbahar/Kış sezonunda da püsküllü ceket ve çizmeler ‘hit’ parçalar arasında yer alacak.

Siyah Jumper + Örgü Etek + Diz Boyu Çizme

Siyah Jumper + Örgü Etek + Diz Boyu Çizme

En iyi bildiğimiz kombinlerden bir tanesi de; siyah monokrom! Hem elegant hem de oldukça havalı bu kombini, aksesuarlarınız ile bambaşka bir görünüme sokabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.