DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

Ege Kökenli’nin hayalinde bilim kurgu var

17.08.2020
A+
A-

Küçük yaşlardan beri kamera önünde olan Ege Kökenli, ALEM Dergisi’ne içten açıklamalar yaptı.

Çok genç yaşlardan beri ekranlardasın. Seni oyuncu olmaya teşvik eden şey neydi? Ailenin desteği ile mi oyuncu olmaya karar verdin?

Ana sınıfında yıl sonu gösterisiyle başladı her şey, sahnenin büyüsünü o yaşta hissedince yapmak istediğimin bu olduğunu anladım. Annem de her zaman destek oldu, emeği çoktur.

İlk set deneyimini hatırlıyor musun? Nasıl hissetmiştin, biraz anlatır mısın?

Sanırım dokuz yaşlarımdaydım, “Şansa Bak” adlı bir diziydi. Benim için oyunculuk biraz evcilik oynamak gibiydi o yaşlarda açıkçası. Rahat ve neşeli hissettiğimi hatırlıyorum.

Unutamadığın, sende etkisi büyük olan bir rolün var mı, peki?

Her rolün yeri ayrı tabii ki, her şeyden önce hepsini başka bir keyifle canlandırdım, o yüzden birini öbüründen ayırmak gerçekten zor benim için.

Bir Hollywood projesinde yer alacak olsan hangi yönetmen ile çalışmak isterdin? Var mı aklında biri?

Wes Anderson ile çalışmak isterdim.

Gelecekte özellikle oynamak istediğin bir rol var mı? Ya da bir film türü?

Bilim kurgu türünde bir işin içinde yer almak isterdim.

Gelecek projelerinden bahseder misin? Bir sinema projesi var sanırım?

Şu an sinema filminin çekimleri başladı, keyifli bir komedi filmi. İsmi “Son Şaka”. Bir yandan da dijital bir platform için bir mini dizi projesinde yer alıyorum, onun da çekimleri birkaç gün içinde başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.