DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

EDHO Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. bölüm izle… EDHO’da sular durulmuyor

06.06.2018
A+
A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. bölüm İzle, EDHO yeni bölüm izle, gibi aradıklarınıza bu haber aracışığı ile ulaşabilirsiniz. ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 106. bölümü izleyicisiyle dün akşam buluştu. EDHO severler, ”EDHO son bölüm izle, ”EDHO 106.’bölümde ne oldu gibi detayları araştıranlar bu haberimize bakabilir. 

EDHO ATV CANLI YAYININI İZLEYEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 106.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.bölümü ile 5 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105. bölümde neler oluyor?

Çakırbeyliler ile birlikte Yaşar’ın da bir numaralı belası haline gelen Sam’in oyuncağını bulup yok etmeden, başa gelebilecek yeni belalara engel olmak mümkün değildir. Derya’yı düştüğü tuzaktan kurtarabilmekten başka bir isteği olmayan Yaşar’ın en büyük adağı, silahını gömüp sevdiğiyle birlikte sıfırdan bir hayat kurmak olacaktır. Tanık olduğu bunca şeyden sonra Hızır ile boşanmakla ilgili kararından dönmesi beklenen Meryem ise geri adım atmayarak herkesi şaşırtır. Dostuyla düşmanıyla üyelerinin teker teker eksildiği masa, yeni bir yol çizme kararı almadan önce son kez güvenmedikleri liderleri Ünal’ı karşılarına alır. Bir güven testine dönüşen toplantıda Hızır, arkasından ölümünü planladığını bildiği Ünal Kaplan ile ilgili nihai kararı verecektir. Bu esnada yakın geçmişinden bihaber olan Tipi’nin de Kudret’in ölümcül planları arasında olabileceğini kimse tahmin edemez.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.