DOLAR 32,5316
EURO 34,8575
ALTIN 2.429,81
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

EDHO Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105. bölüm izle… EDHO’da sular durulmuyor

30.05.2018
A+
A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105 bölüm İzle, EDHO yeni bölüm izle, gibi aradıklarınıza bu haber aracışığı ile ulaşabilirsiniz. ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 105. bölümü izleyicisiyle dün akşam buluştu. EDHO severler, ”EDHO son bölüm izle, ”EDHO 105.’bölümde ne oldu gibi detayları araştıranlar bu haberimize bakabilir. 

EDHO ATV CANLI YAYININI İZLEYEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105. bölümde neler oluyor?

Çakırbeyliler ile birlikte Yaşar’ın da bir numaralı belası haline gelen Sam’in oyuncağını bulup yok etmeden, başa gelebilecek yeni belalara engel olmak mümkün değildir. Derya’yı düştüğü tuzaktan kurtarabilmekten başka bir isteği olmayan Yaşar’ın en büyük adağı, silahını gömüp sevdiğiyle birlikte sıfırdan bir hayat kurmak olacaktır. Tanık olduğu bunca şeyden sonra Hızır ile boşanmakla ilgili kararından dönmesi beklenen Meryem ise geri adım atmayarak herkesi şaşırtır. Dostuyla düşmanıyla üyelerinin teker teker eksildiği masa, yeni bir yol çizme kararı almadan önce son kez güvenmedikleri liderleri Ünal’ı karşılarına alır. Bir güven testine dönüşen toplantıda Hızır, arkasından ölümünü planladığını bildiği Ünal Kaplan ile ilgili nihai kararı verecektir. Bu esnada yakın geçmişinden bihaber olan Tipi’nin de Kudret’in ölümcül planları arasında olabileceğini kimse tahmin edemez.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. bölümde neler olmuştu?

Ekrem, Hızır’ın ellerinden ölüme yollanırken diğer tarafta Şahin Ağa da Ünal Kaplan’dan intikamını almaya çok yakındır. Düşmanların tek tek yok edildiği günlerde, Ekrem’in otellerine el koyarak legalleşme yolunda adım atan Çakırbeylilerin hevesleri kursaklarında kalır. Ellerindeki devir işlemlerine ait belgeler dahi Hızır’dan bir adım önde giden Sam’in planlarına engel olamayacaktır. Arkasına CIA’in büyük desteğini alan Kudret’in daha güçlü bir halde korku salmaya devam edeceği aşikardır. Günler geçtikçe dostlarını kaybedip yeni düşmanlar kazanan Hızır’ın ise işleriyle ilgili büyük bir değişime gitmesi artık şart olmuştur. Çakırbeyli hanesinde de huzursuzluk devam etmektedir. Evliliğiyle ilgili kararından dönmeye niyeti olmayan Meryem, anlaşmaya yanaşmayan Hızır ile boşanabilmek için her yola başvurur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.