DOLAR 32,5349
EURO 34,7780
ALTIN 2.403,19
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in Bebek Sevinci

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti, bebek sevincini paylaştı! Ünlü oyuncuların mutlu haberi, sevenleri tarafından sevinçle karşılandı. Detaylar için tıklayın.

04.04.2024
A+
A-

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in Bebek Sevinci

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in Bebek Sevinci

Yasak Elma dizisindeki başarılı performansıyla tanınan Eda Ece, sevgilisi olan basketbolcu Buğrahan Tuncer ile mutlu bir birliktelik sürdürdü. Geçtiğimiz sene muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştiren çift, kısa bir süre sonra bebek müjdesini aldı ve Eda Ece’nin hamile olduğu açıklandı. Bu mutlu haberi takiben Eda Ece, ilk bebeğini kucağına aldı.

Mina İpek Tuncer Dünyaya Geldi

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in Bebek Sevinci

Daha önce verdiği bir röportajda modern isimler yerine geleneksel bir isim tercih edeceğini belirten Eda Ece, kızlarına Mina İpek adını verdi. Bebeklerinin doğumuyla ilgili sevinci Galatasaray Basketbol hesabından duyuran çift, mutluluklarını taraftarlarıyla paylaştı. Galatasaray Basketbol’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Değerli oyuncumuz Buğrahan Tuncer ve sevgili eşi Eda Ece Tuncer’in bugün dünyaya gelen kızları Mina İpek’e sağlık, mutluluk dolu uzun bir ömür diler, Tuncer Ailesi’ni gönülden tebrik ederiz. Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin Mina İpek Tuncer” ifadelerine yer verildi.

“Yeni Kız İsimleri Trendi”

Eda Ece, bebeğine vereceği isimle ilgili yaptığı açıklamada, “Yeğenimden isim listesini inceledim ve yeni isimlerin çok farklı olduğunu gördüm. Lili, Lala, Lolo gibi isimler dikkat çekiyor. Benim tercihim annem Ayşe’nin adından yana, en kötü onun ismini koyarım” şeklinde konuşmuştu.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in Bebek Sevinci

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.