DOLAR 32,2668
EURO 35,0770
ALTIN 2.465,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Eda Ece cephesinden bomba haber!

06.01.2020
A+
A-

Oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz günlerde yapımcı Faruk Aksoy ile görüntülenmişti. Bu görüşmenin nedeni ortaya çıktı.

Ece’nin yeni proje için Faruk Aksoy’la bir araya geldiği öğrenildi. Zamanının çoğunu ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde geçiren oyuncu, bahar aylarında yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Sinema projesiyle gündemde

Eda Ece ve Faruk Aksoy’un Armutlu’daki görüşmesinin sebebinin Ece’ye yapılan bir sinema filmi teklifi olduğu ortaya çıktı. ‘Yasak Elma’ dizisinin de yapım şirketi olan Medyapım yabancı bir projeden uyarlanan bir film projesi için Eda Ece’ye teklif götürdü.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre başarılı oyuncu Ece yoğun temposuna rağmen, dizi sezonu biter bitmez yeni projelere başlayacak. Genç oyuncu, mayıs ayına kadar çekimleri devam edecek ‘Yasak Elma’dan sonra yeni sinema projesi için çalışmaya devam edecek. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.