DOLAR 32,2008
EURO 35,0821
ALTIN 2.471,20
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Ece Uslu, Şahane Hayatım dizisinden ayrıldı, hayranları “Gitmesin” diye çağrı yaptı

Yeni adı NOW olan FOX’un sevilen dizisi Şahane Hayatım’a konuk oyuncu olarak dahil olan Ece Uslu, rolü bittiği için diziden ayrıldı. Uslu’nun diziden ayrılmasının ardından çağrı yapan birçok kullanıcı “Gitmesin” diyerek yapımcıya seslendi …

02.02.2024
A+
A-

Yeni adı NOW olan FOX’un sevilen dizisi Şahane Hayatım’a konuk oyuncu olarak dahil olan Ece Uslu, rolü bittiği için diziden ayrıldı. Uslu’nun diziden ayrılmasının ardından çağrı yapan birçok kullanıcı “Gitmesin” diyerek yapımcıya seslendi.

“KARAKTERİMLE İLGİLİ TEK BİR KÖTÜ YORUM YOK”

Başarılı oyuncu Ece Uslu, Şahane Hayatım’ın dün yayınlanan bölümünde ekibe veda etti. Dizide Hilal Altınbilek’in hayat verdiği Şebnem karakterinin akıl hocası olarak diziye katılan Uslu, performansı ve rolüyle izleyicilerden tam not almıştı. Instagram hesabından veda paylaşımı yapan oyuncu, “Ece Ağazade benim çok keyif aldığım bir karakter oldu. Sizler de çok sevdiniz biliyorum, aldığım yorumlarda gördüm hepsini. Tek bir kötü yorum yoktu. Ne mutlu! İzleyicilere, yorumlara, sahiplenişinize, gösterdiğiniz kocaman sevginize ve tabii ki FOX TV, Ay Yapım, Şahane Hayatım ekibine sonsuz sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum. Yönetmenlerime ve tabii ki sette çalıştığım tüm ekip arkadaşlarıma. Hepiniz ayrı ayrı dünya tatlısıydınız ve harika geçen 4 bölüm çektik sizlerle. Harika projelerde tekrar birlikte olmak ümidiyle hepinize kocaman sarılıyorum” dedi.

Oyuncunun diziye renk kattığını söyleyen birçok izleyici yapımcıya seslenerek Uslu’nun kadroda devam etmesi gerektiğini belirtti. Yorum yapan izleyiciler “Diziye can veriyordu, bence geri dönmeli” yorumunu yaptı.

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.