DOLAR 32,3838
EURO 34,7943
ALTIN 2.406,54
BIST 10.179,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Ece Ronay kimdir, eski eşi Mehmet Bilir kim?

Eski eşi Mehmet Bilir’in iş yerini kurşunlattığı suçlamasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, son günlerde en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Peki, Ece Ronay kimdir, eski eşi Mehmet Bilir hakkında neler biliniyor?

18.12.2023
A+
A-

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi. 29 yaşındaki Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunudur.

İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

“Karpuz” şarkısı ardından “Git Çatla” isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu. Ece Ronay, 2022 yılında iş insanı Mehmet Bilir ile evlendi. Bu evlilikten Miran adında çocukları olan çift 2023 mayıs ayında evliliklerini bitirdi.

MEHMET BİLİR KİMDİR?

İş insanı Mehmet Bilir, 23 Ocak 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Bilir, Ece Ronay ile yaptığı olaylı evlilikle tanındı. Ronay, hBilir tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

NTV

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.