DOLAR 32,3603
EURO 34,6712
ALTIN 2.394,20
BIST 10.188,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu davası sonrası paylaştı: Kalbimin en güzel yerinde olacaksın

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesine ilişkin dava sonuçlandı. Erken, davanın bitmesinin ardından yaptığı paylaşımda “Ancak bu acıyı yaşayanlar anlar beni” ifadelerini kullandı.

23.01.2024
A+
A-

Ece Erken‘in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2022 yılında Yeşilköy’de silahlı saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmişti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesine ilişkin davada karar, 22 Ocak’ta belli oldu. Mahkeme heyeti, Mahmutyazıcıoğlu’na ateş eden Kadir Yasak’ın müebbet hapis ile 15 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Ünlü sunucu, davanın sonuçlanmasının ardından sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı.

Ece Erken, verilen cezanın yalnız bununla sınırlı kalmayacağını, öbür dünyada da cezasını çekeceğini ima eden paylaşımların ardından eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte verdiği pozları paylaştı.

“YAŞAYANLAR ANLAR BENİ”

Ünlü sunucu, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“26 Ocak’ta tam iki yıl oluyor. Ancak yaşayanlar anlar beni. Geçiyor ama geçmiyor. İlk günkü gibi değil ama özlüyorsunuz… Hep kalbimin en güzel yerinde olacaksın Şafak… Hayat bizler için devam ediyor ama bizim de geleceğimiz yer senin yanın. Rabbim rahmet eylesin. Tüm kaybettiklerimize Fatiha Suresi okuyabilir miyiz?”

“SENİ ÇOK SEVİYORUM SEVGİLİM”

Öte yandan Ece Erken, sosyal medya hesabından geçtiğimiz haziran ayında Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evliliğininin ikinci yıl dönümünü kutlamıştı.

Erken, nikahtan bir karesini, “Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. Seni çok seviyorum sevgilim. Bize bunları yaşatanların ve vesile olanların en ağır şekilde cezalandırılacağı günü bekliyorum. Biliyorum ki her şeyi görüyorsun. Herkesin hak ettiğini yaşaması dileğiyle” notuyla yayınlamıştı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.