DOLAR 32,5515
EURO 34,9912
ALTIN 2.426,58
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Ebru Yaşar iddiasını ortaya koydu: “Memlekette sanatçı kalmaz”

10.01.2023
A+
A-

Ebru Yaşar konseri öncesinde basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ebru Yaşar iddiasını ortaya koydu:

 

“ANTİDEPRESAN’I HAVADA KAPARDIM”

Hayranlarının pop müzik listelerini altüst eden son dönemin popüler parçası ‘Antidepresan’’ı sahnesinde okumasını istedikleri hatırlatılan sanatçı Ebru Yaşar, “Repertuvarıma henüz eklemedim. Çok güzel bir parça. Zaten çok severek zaten söylüyorum. Mabel olsun Mert olsun o kadar iyi yorumcular. Şahsına münhasır isimler çok seviyorum.

Ebru Yaşar iddiasını ortaya koydu:

İkisinden de ayrı ayrı şarkı bekliyorum ‘Antidepresan’ bana gelse havada kapardım. Çok severek okurdum.  Bence hakkımı çok güzel verdiler. Ben onların üzerine okumak istemiyorum. İstek olursa seve seve söylerim ama şu anda profesyonel bir çalışmaya dökmeyi düşünmüyorum” dedi.

Ebru Yaşar iddiasını ortaya koydu:

“O İSTEDİĞİN HAVAYI ALAMIYORSUN” 

Geçtiğimiz günlerde Kırgızistan’dan gelen haberde konserlerde playback okumaların artık sanatçılar tarafından kullanılamayacağının hatırlatılması üzerine ise Ebru Yaşar, “Çok iyi olmuş. Playback hiç yapmadım yurt dışına gittiğimizde bazen şartlar gereği yapıyoruz ama playbackte zaten o istediğin havayı alamıyorsun, o elektrik karşılıklı geçmiyor. Şöyle de düşünmek lazım; bazen şartlar imkânlar maddi konular kısıtlı oluyor. Kısıtlı imkânlarda  olduğunda da tabii ki çoğu sanatçı playback yapmak zorunda kalıyor. Birazcık alışveriş durumu ile de alakalı bir şey. Hani iş canlı okumaya falan dönerse de gerçekten o zaman memlekette sanatçı kalmaz” şeklinde açıklamada bulundu. 

Ebru Yaşar iddiasını ortaya koydu:


“EN GÜZEL ŞARKILARLA BİRLİKTE OLACAĞIZ”

Habertürk’ün haberine göre sevenlerine şarkı müjdesi vermeden de geçemeyen Ebru Yaşar “Tarih veremiyorum en güzel şarkılarla beraber olacağız inşallah” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.