DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

EasyCep ile güvenli telefon alışverişi nasıl yapılır?

11.08.2018
A+
A-

EasyCep, akıllı telefon alım satımı yapabileceğiniz güvenli e-ticaret platformudur. Site üzerinden, satmak istediğiniz akıllı telefonu, hasarlı bile olsa satabilirsiniz. Üstelik, bu işlem sırasında, kişisel verilerinizin tamamı geri dönüşümsüz bir şekilde siliniyor. Satmak istediğiniz telefonu ücretsiz olarak kargolayabilmek de önemli bir avantaj.

EasyCep ile telefon satışına ek olarak, yeni bir akıllı telefon da satın alabilirsiniz. Anasayfadaki dönlendirmeleri takip ederek, hem satış hem de alış işlemlerinizi son derece kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Satın alacağınız telefonlar, fiziksel ve yazılımsal olarak tamamen yenilenmiş ve sıfırlanmış durumda olur. Üstelik, satın aldığınız telefonları, ücretsiz kargo ile teslim alabilirsiniz. İstanbul içinde ise Scotty ile saat 17:00’a kadar yapılan alışverişiniz, en geç 3 saat içerisinde teslim edilir.

Galaxy Note 9 vs Galaxy Note 8 karşılaştırma! Video

Sistemde yer alan telefon modellerinden biri sahipseniz, telefonunuza ait, kapasitesi bilgisi, fiziksel durum gibi detayları girerek, sistemden size gelecek olan teklifi değerlendirebilirsiniz. Size sunulan teklifi, banka havalesi veya site içerisinde yüzde 10 bonus ile kullanabileceğiniz para olarak almanız da mümkün. , sistem içinde alışveriş yapmak istediğinizde, satacağınız telefon size maddi avantaj sağlayacaktır.

Sistemin size sunduğu bir diğer önemli avantaj ise para iadesi. Memnun kalmadığınız bir alışveriş sonrasında, 14 gün içinde koşulsuz para iadesi imkanı sizleri bekliyor. Bu sayede, alışverişleriniz çok daha güvenilir hale geliyor.

Bu linke tıklayarak, EasyCep’in web sitesine ulaşıp, satmak istediğiniz telefonu hasarlı veya hasarsız şekilde uygun teklifler ile satabilirsiniz. Alışverişlerinizi, pazarlık stresi, veri güvenliği kuşkusu ve fiziksel anlamda tamamen yenilenmiş bir telefon alarak tamamlamak isteyenler için, bu güvenilir servisin nasıl çalıştığını inceledik.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.