DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

E-Devlet üzerinden alabileceğiniz hizmetler!

03.04.2018
A+
A-

Devletin size internet üzerinden sunduğu hizmetleri kullanabilmeniz için öncelikle şifrenizi almanız gerekiyor. Şifrenizi alabilmek için kimliğiniz ile birlikte PTT şubelerine başvurmanız gerekiyor. Belli miktar ücret karşılığında (2 TL) kimlik numaranıza tanımlı şifreniz, zarf veya SMS ile size iletiliyor.

Tüm ailenizin soyağacını görüntüleyin!

E-Devlet Kapısı üzerinde yepyeni bir sistem uygulamaya kondu. Bu yeni sistem ile beraber artık tüm soyağacınızı kolayca görüntüleyebileceksiniz. Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama nasıl yapılır?

E-Devlet şifremi kaybettim? Ne yapacağım?” diye merak ediyorsanız, hemen söyleyelim. Eğer PTT’ye kayıp şifre ile başvurursanız 4 TL ücret ödemeniz gerekiyor. Bu yüzden size tavsiyemiz, ilk şifrenizi aldığınızda değiştirmeniz olacaktır. Böylece kendi şifrenizi unutmanız zor olacağından, bir kez daha PTT’ye gitmek zorunda kalmazsınız.

Haksız cep faturasına e-Devlet desteği!

Haksız cep faturaları için e-Devlet kapısı üzerinden yepyeni hizmet duyuruldu. Artık haksız cep faturalarınız için yapılacak işlemleri e-Devlet üzerinde kolayca takip edebileceksiniz.

E-Devlet Giriş nasıl yapılır?

Şifrenizi aldıktan sonra sisteme ilk kez giriş yapmanız istenecektir. Buradan E-Devlet Kapısı’na giriş yapabilirsiniz. Sağ üst köşede bulunan “Giriş” sekmesinden sisteme ulaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan Login ekranında TC. Kimlik numaranızı ve PTT’den size verilen şifreyi yazmanız gerekiyor.

AFAD Deprem Sorgulama Sistemi kullanıma sunuldu

insanlar, evlerinin adreslerine göre deprem riskinde olup olmadığın görebilecek.  Afad Deprem Sorgulama Sistemi kullanıma sunuldu.

İlk kez E-Devlet’e giriş yaptığınızda ek olarak sizden kendi şifrenizi oluşturmanız isteniyor. Bu şifreyi de belirledikten sonra, özgürce site içerisinde dolaşabilirsiniz. Sistem üzerinde alt-üst soy bilgisini öğrenme, SSK hizmet dökümü, SSK sorgulama, Giriş maaş sorgulama, İşsizlik ödeneği sorgulama ve daha birçok hizmetten yararlanabilirsiniz.

Biz web için giriş yöntemlerini söylemiş olabiliriz ama E-Devlet Kapısı’na aynı zamanda mobil uygulamalar üzerinden de kolayca ulaşabilirsiniz. Uygulamanın iOS versiyonunu buradan, Android versiyonunu ise buradan indirebilirsiniz.

e-Devlet Kapısı üzerinden yeni hizmet!

e-Devlet Kapısı üzerinden alınan hizmetlere bir yenisi eklendi. Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi alacaklar için yeni seçenekler hizmete eklendi.

E-Devlet hizmetleri

Adalet: Davalarınız ve diğer adli dosyalarınız ile ilgili işlem yapın, dosya detaylarına ulaşın.

Çevre, Tarım ve Hayvancılık: Tarım, Hayvancılık faaliyetleri ve çevre konusundaki hizmetlerden faydalanın.

Devlet ve Mevzuat: İhaleler, mevzuat, seçmenlik ve diğer konularda bilgi alın.

Eğitim: Eğitim, burslar ve sınavlar ile ilgili bilgi ve başvuru hizmetlerinden faydalanın.

Genel Bilgiler: Günlük yaşamda ihtiyacınız olabilecek, genel bilgi ve veri kaynaklarından faydalanın.

Güvenlik: Emniyet ile ilgili hizmetlerden faydalanın. Askerlik bilgilerinize erişin ve işlem yapın.

Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği almak! (VİDEO)

Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği nedir ve bu belgeyi nasıl temin edebilirsiniz? Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği bugüne kadar Nüfus Müdürlükleri ve Kaymakamlık’lardan alınabiliyordu. Yapılan son düzenlemelerle birlikte, Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği e-devlet kapısından da alınabiliyor. Peki, nasıl? E-Devlet üzerinden alabileceğiniz hizmetler! İnternetten Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği almak! Vukuatlı Nüfus Kayı…

İş ve Kariyer: Çalışanların ve ticari işletmelerin gerek duyabileceği hizmetlere erişin.

Kişisel Bilgiler: Devlet kurumlarında bulunan varlık, borç, sağlık, eğitim vb. kişisel bilgilerinize göz atın.

Sağlık: Sağlığınız ile ilgili bilgilere ulaşın. İlaç, muayene ve randevu işlemlerinizi yönetin.

Sosyal Güvenlik ve Sigorta: Sosyal güvenlik ve yardım durumunuzu inceleyin. Sigortalarınız ile ilgili bilgi alın.

Şikayet ve Bilgi Edinme: Devlet kurumları ve firmalar ile ilgili ihbar, şikayet ve bilgi taleplerinizi yönetin.

e-Devlet ile ikametgah belgesi nasıl alınır?

18 Aralık 2008 tarihinde hizmete açılan e-Devlet Kapısı vatandaşların, devlet kurumlarında olan işlerinin büyük bir bölümünü uzun kuyruklar beklemeden internet üzerinden kolayca yapmasını sağlıyor. Askerlik yoklamasında e-Devlet dönemi! Aradan geçen 9 yıllık süreçte ciddi ilerlemelerin kaydedildiği e-Devlet ile, başvurular sırasında genellikle istenilen evraklar arasında yer alan ikametgah belgesi internet üzerinden …

Telekomünikasyon: GSM, İnternet, Telefon, Posta ve diğer iletişim kanalları ile ilgili hizmetlerden faydalanın.

Trafik ve Ulaşım: Trafik ile ilgili hizmetlerden faydalanın. Kara, hava ve deniz taşımacılığı işlerinizi yönetin.

Vergi, Harç ve Cezalar: Vergi, trafik cezası, harç ödemeleri ve benzeri borç ve alacaklarınızı takip edin.

:: Sitenin sunduğu hizmetleri nasıl buluyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.